Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


SM för 3-mannalag spelas 15-16/12 i Norrköping. Samma helg startar Vintermixen i Sollentuna. Tävlingen är öppen för alla spelare med A- eller B-licens i hela Sverige. NAIK stod värd för Para-DM med 139 deltagare, och det blev två medaljer i AJO.
 
Den 29/11 var det en träningskväll på Vårby Bowlinghall för de som ville veta lite om Team Stockholm.
 
Det närmar sig julförberedelserna och en årlig tradition har blivit individuella para-DM i Vårby anordnat av Norsborgs AIK. I helgen var det dags igen, med hela 139 spelare anmälda. Det var full fart från morgon till kväll. Flest mästare fick Täby.
 
BK Runan har flyttat tillbaka till Vallentuna efter ett par säsonger i Täby. Laget som till i år också fått en hel del förstärkning, bestämde sig för att det var dags att slå det gamla klubbrekordet, 6808. Och det gjorde man i helgen. Med råge.
 
Vi har länge argumenterat för att hålla medlemsregistret uppdaterat i IdrottOnline. Dels ur ekonomisk synpunkt men främst för att vi vill kunna nå ut med relevant information om aktiviteter i distriktet. Nu ställs dock hårdare krav från SvBF.
 
Under veckan har 3-manna DM avgjorts i Sollentuna Bowlinghall. I herrklassen vann Hammarby, hos damerna var det B-K Eva och i B-klassen Sollentuna BwK.
 
Nu har det spelats Junior League och Stockholm Junior Challenger GP i Rinkeby. JL är mitt i säsongen medan GP har en tävling kvar innan årsfinalen 5 januari 2019.
 
Under helgen spelades traditionsenligt Action Jubal Open. Flera Stockholmare åkte till Norrköping för att tävla och vara med på festligheterna som hör till. Två fina pokaler fick följa med hem.
 
Det blev tyvärr ingen förstaplats för Jubileumsboken när det blev dags att avslöja alla vinnare vid galan på Berns i förra veckan. Men att ha blivit nominerad som ensam idrottsbok är stort nog!
 

Dags för Team Stockholm

(2018-11-09 14:39)
Juniorkommittén bjuder in alla ungdomar och juniorer t.o.m. 21 år till en uppstartsträff för Team Stockholm hos Bowl4Joy Vårby 29 november kl. 18:30-21:00. Anmäl dig senast 22 november.
 
Alla spelare födda 1999 eller senare inbjuds till ett spelläger. Känner du att du har vad som krävs för att ta en plats i U18/U21 landslaget? Kom och visa det i Nyköping den 2-4/1 2019!
 

Vi lanserar Jubileumssidan

(2018-11-06 14:27)
Det är dags. Äntligen är den här - Jubileumssidan! Ni känner alla till vår fantastiska Jubileumsbok som imorgon tävlar i Berns salonger där den är nominerad för Publishingpriset. För att fira släpper vi nu det material som inte fick plats i boken.
 
Vill du kombinera gymnasiestudier med bowling och ska börja studera nästa höst? Partille Gymnasium välkomnar dig att söka utbildning kombinerat med bowling hos dem för nästa läsår. Anmäl dig till uttagningarna senast 1 december!
 
3-manna DM har startat. Nytt är halva priset för alla B-lag och ny final för de 4 främsta B-lagen. Herr- och damfinalerna spelas som vanligt. Totalt står 9 SM-platser på spel. Under november lanseras Nyheter från förbundet genom scoringen i din hall.
 
Styrelsen kallar till extra årsmöte på måndag 5 november. Vi ses hos Bowl-o-rama där förhandlingarna inleds 19:00.
 

Vi sponsrar Märsta BK 

Butik.it   

Reposator   

Knivsta VVS-Isolering AB

Kämpedal Entreprenad AB

Eklunds Bowling Upplands Väsby

 

Hemmahall
Eklunds Bowling
Hammarbyvägen 16
Sigma Centrum
Upplands Väsby
www.eklundsbowling.se

 

 

 

 

 

 

 

________________________

Postadress:
Märsta BK - Bowling
Anders Norén, Bromsbodavägen 5 B
19442 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 08-54060411
E-post: marstabk@hotmail.com

Se all info