Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


9st taekwondoföreningar har fått sina ansökningar beviljade med ett totalt stöd på 213.177 kr från RF:s kompensationsstöd till idrotten med anledning av pandemin.
 
Förbundet deltog på RF konferensen "Idrott & mångfald" i början av februari för att stärka kompetensen inom frågor gällande transpersoners inkludering i idrottsrörelsen.
 
Under 2021 kommer förbundet fortsatt tillhandahålla ett antal medlemsdialoger där medlemmar och förtroendevalda kan sammanstråla för att diskutera aktuella frågor i förbundet. Notera datum, tid och länk för mötena.
 
Så heter Riksidrottsförbundets senaste uppdatering utifrån Susanne Johanssons (GIF) forskningsrapport på uppdrag av RF. Svensk Taekwondo har redan påbörjat ett antal områden som Susanne rekommenderar idrottsrörelsen.
 
Förbundsstyrelsen har vid sitt första styrelsemöte under 2021 valt att konstituera om sig. Corina Gabrielin Lundén åtar uppdraget och styrelsens förtroende som förbundets förste vice förbundsordförande.
 

Förbundet bemöter

(2021-02-02 13:00)
STU:s vice ordförande har den 23 jan publicerat en nyhet på STU:s hemsida om situationen i förbundet som nu bemöts. 
 
Styrelsen arbetar på uppdrag av medlemmarna och för styrelsen är nu situationen så att vi söker medlemmarnas vägledning i några viktiga frågor. Därför bjuds samtliga medlemsföreningar in till en extra förbundsstämma torsdag 11 februari.
 
 
2020 kommer gå till historien på många sätt. Och min förhoppning är att kunna summera 2021 med orden följsamhet, flexibilitet och en mer enad taekwondorörelse, säger förbundsordförande Sammi Kaidi.
 
Tiden går snabbt när det är så mycket vi vill hinna med för att lyfta Svensk Taekwondo parallellt med hanteringen av alla oförutsägbara saker i verksamheten.
 
Under söndagen den 20 dec har STU-suppleanten Stefan Glimmark meddelat att han hoppar av sina förtroendeuppdrag i grenförbundet STU och förbundet med omedelbar verkan.
 
Många kampsportföreningar påverkas hårt av coronapandemin och dess restriktioner, men få har kunnat ta del av kompensationsstöden från Riksidrottsförbundet. Nu går kampsportsförbunden samman med RF för att fler kampsporter ska kunna ta del av stöden.
 
Nu är förbundsstyrelsen fulltaliga efter att samtliga ordinarie förbundsstämmor hållits i grenförbunden och förbundet.
 

Boka samtal med Chris

(2020-12-10 12:40)
Träffa förbundets senaste tillskott på kansliet där hen kommer arbeta för dig som medlemsförening med er föreningsutveckling.
 
 

Postadress:
Mehr TKD Klubb - Taekwondo
Mehran Eisazadeh, Gamla Skarpetegen 9
42351 Torslanda

Besöksadress:
Lillebyskolan, Lilleby Bäckedalsväg 11
42349 Torslanda

Kontakt:
Tel: 0733806763
E-post: styrelsen@mehr-tkd.s...

Se all info