Hoppa till sidans innehåll

Från valberedningen

21 DEC 2021 20:03
  • Uppdaterad: 21 DEC 2021 20:03

Mellanbygdens Ryttarförening är en ideell förening. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. På vardagarna har vi förmånen att ha Ola anställd som sköter om hästarna och fixar på anläggningen. Övrig tid sköts det arbetet ideellt, det vill säga det är frivilliga, obetalda krafter som hjälps åt.

Hästarna behöver mat och få mockat även på helger och röda dagar, pelletsen måste fyllas på i pannan, och så vidare. Till styrelsen i MRF söker nu Valberedningen några nya ansikten som känner att de vill vara med och utveckla föreningen.

Du som inte vill vara med i styrelsen man ändå känner att du vill bidra med din tid och engagemang är även du varmt välkommen att hjälpa till! Kanske kan du tänka dig att stå med på morotsschemat och hjälpa till med hästskötseln?

Är ”pappersarbete” mer din grej? Det finns bidrag att söka för många saker och fler händer behövs alltid – Klubbhuset behöver städas eller hagar som behöver nya stolpar. Är du till stan kanske du kan hjälpa till att ta hem foder från Granngården.

Vad du än tror du kan hjälpa till med uppskattar vi din hjälp och ditt engagemang!

Ring Anna-Carin: 076-8351790

Skribent: Anna-Carin
E-post: Adressen Gömd

 

 

Bokning av ridhuset

Anläggningskort

 

 

Sponsorer

Kålaboda Buss & Taxi AB

Mårsmarken mjölk AB

 

Postadress:
Mellanbygdens Ryttarförening - Ridsport
Lund 6
91596 Flarken

Besöksadress:
Lund 6
91596 Flarken

Kontakt:
Tel: 0703718993
E-post: mellanbygden.rf@gmai...

Se all info