Hoppa till sidans innehåll

Om US


 

Vad Ungdomssektionen är

Om Ungdomssektionen. US består ungdomar som anordnar en del av alla aktiviteter som finns på MRF. Det kan vara allt från ryktrallyn, ponnyridningar och tävlingar men även kurser i olika ämnen. Målet för oss är att barn och unga kommer till stallet fler gånger än bara till sin ridlektion.

 

US är helt enkelt en grupp barn och ungdomar som gör roliga aktiviteter tillsammans och med andra. Det är både roligt och lärande. Och vi behöver fler barn och unga i vår styrelse. Alla MRFs; medlemmar upp till 26 år tillhör automatiskt ungdomssektionen och kan därför välja att gå med i ungdomssektionens styrelse.Vill du vara med i Ungdomssektionens styrelse och förbättra ridskolan?

Självklart vill du det! Vi skulle verkligen uppskatta din hjälp och dina idéer.

För att gå med i US anmäl ditt intresse till Jessica Lindgren på: 070 63 00051

 

Övrig information

US är en ideell styrelse som har en egen ekonomi och som är beroende av ridskolans medlemmar. Mötena sker på MRF:s klubbhus och antalet möten brukar vara 5-9 möten per år. De aktiviteter som genomförs är oftast på anläggningen. Majoriteten av de som är i styrelsen går i skolan och därför är möten och de flesta aktiviteter under helger och lov.

 

Det här är en möjlighet för barn och unga att lära sig om samarbete och att planera och genomföra arbetsuppgifter, något som kommer utveckla och stärka personens identitet. Dessutom är det en rolig och givande upplevelse som alla barn och unga bör få prova på.

 

Uppdaterad: 07 MAR 2018 15:07 Skribent: Mathilda Nilsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Mellanbygdens Ryttarförening - Ridsport
Lund 6
91596 Flarken

Besöksadress:
Lund 6
91596 Flarken

Kontakt:
Tel: 0703718993
E-post: mellanbygden.rf@gmai...

Se all info