Hoppa till sidans innehåll

Mål och rutiner


 

Välkommen till ridskolan vid Lindsberg

Här följer en liten redogörelse för hur ridskolan fungerar och vad den har för mål.

Tiden du får för din ridning är vara här tid, rider gör vi sedan när hästarna är klara. Du får givetvis komma tidigare om du vill och hjälpa till, ju mer du är här ju mer lär du dej. TILL FÖRÄLDRAR, tänk på att aldrig lämna ditt barn ensamt här när det är litet och okunnigt. Hästar är stora djur och barn oförutsägbara. Hjälp till att leda på knattestadiet,deltag i säkerhetsinformationsträffar. Jag försöker undvika stress, då ingen, inte minst hästarna mår bra av det. Därför är klockslagen inte lika viktiga här som på andra ridskolor. Alla ska ta ansvar för den häst de ridit, tvätta bettet, lägga filt på under den kalla årstiden. Se till att den sitter fast innan man går.

Betalning sker 2 ggr/termin 4 ggr/termin för knattar. Teori har vi när det är oridbart väder, alla får ju lite teori varje gång då vi sköter hästarna dessutom.

Målet med elevernas utbildning är att dom skall kunna rida samt sköta en egen häst. Tävlingar är en bra milstolpe. När det är klubbtävlingar är det INTE vara här tid som gäller, då är det START TID som anges , därför måste du vara här i god tid innan.

Hjälp gärna till att plocka bort hinder efter att vi hoppat. Håll ordning på dina och ridskolans saker. Har vi fint,rent och prydligt trivs vi alla här. I klubbstugan finns kyl och mikro, tidningar och böcker. Här kan du vänta medan ditt barn rider .

Hoppas du kommer att trivas här.

Berit Källung.

Uppdaterad: 12 MAR 2017 15:36 Skribent: Maggie Mannfeldt

 

 

 

  

 

 

 

Postadress:
Mellösa RK - Ridsport
Vik Lindsberg
64263 Mellösa

Kontakt:
Tel: 0704749740
E-post: This is a mailto link...