Hoppa till sidans innehåll

Placering på LAG-SM

15 JUN 2015 20:13
Mitt Hjärtas elitlag var återigen med och kampades om dom högsta placeringarna i SM i laghoppning, i år som ett eget lag. Tidigare år har man samarbetat med Högbo ridklubb och fått otroligt fina placeringar. I år blev det en hedrande fjärdeplats.
  • Skapad: 15 JUN 2015 20:13

I den första omgången var inte resultaten på topp och flertalet bommar rullade oturligt ner. Trots det lyckades laget återigen ta sig vidare till den andra omgången där laget levererade säkra rundor, höjdpunkten var Denise felfria runda som slutade med musiken pumpande i högtalarna vid målgången. Med ekipagens fina andra omgång klättrade man från sjätte till fjärdeplats. 

Dom tidigare årens stora framgångar med framförallt två segrar satte sig sina spår och det fanns en viss besvikelse bland ryttarna direkt efter. Nu några dagar efter hoppas jag att alla är nöjda med sin otroligt fina insats, fyra i hela Sverige - det är inte fy skam. 

Nu laddar Mitt Hjärta om inför nästa års Ponnyallsvenskan, då man återigen vill upprepa prestationen och ta sig till Strömsholm. 

DSC_0693DSC_0721

Skribent: Victoria Mickelsson

Untitled-2


images


Följ oss på Facebook, klicka på bilden ovan.

Postadress:
Mitt Hjärta HSF - Ridsport
Backen 11
82474 Delsbo

Kontakt:
Tel: 0730574276
E-post: This is a mailto link

Se all info