Hoppa till sidans innehåll

Tävling i Bollnäs och Sundsvall

23 MAR 2015 14:56
6 vinster, 11 övriga placeringar och 1 felfri runda i avdelning B är vad Mitt Hjärta's duktiga tävlingsryttare har kammat hem under helgen.
  • Skapad: 23 MAR 2015 14:56

I Bollnäs var det i helgen tävling för ponnyryttarna. Tävlingen började med en LB där Zack Lundberg red till sig en andraplats på Munsboro Black Betty och en tredjeplacering med Kings Dumbledore
Därefter följde en LA-klass där Mitt Hjärta hade tre placeringar. Denise Svedberg och Harry som nummer två, Ingemar Hammarström på Chinchilla som nummer 4 och på Atlas som nummer 5.
Första dagen avslutades sedan med en MSVB, inverkansridning. Ingemar vann både kategori B och C, på Munsboro Swap Shop (högsta möjliga poäng) respektive Chinchilla. I kategorie C tog även Denise och Harry hem andraplatsen. Även Frida Bloman på Careltje E segrade i sin kategori.

DSC_0411DSC_0507


Andra dagen börja med en LB på bästa sätt. Zack segrade med sina båda ponnyer och Hilma Hansback red en felfri debut på Fairytale i avdelning B.  DSC_0285

LA:n följde sedan där det blev en seger för Frida på Atlas och även för Zack på Kings Dumbledore. 

DSC_0615

Därefter följde lagomgången, där laget inte riktigt hade marginalerna på sin sida denna gång utan istället laddar om inför nästa omgång i Sundsvall om två veckor.

DSC_0647

 

Helgen i Bollnäs avslutades sedan med en MSVB, även denna gång med inverkansridning och Mitt Hjärta avslutade med två andraplatser. Ingemar Hammarström på Chinchilla och Frida Bloman på Careltje E. 

Även Mathilda Hammarstöm har tävlat denna helg, på storhäst i Sundsvall. Mathilda på hästen Monthy Marco knep två placeringar. Plats 4 i en 120 cm klass och plats 2 i 130 cm. 

Skribent: Victoria Mickelsson
Epost: This is a mailto link

Untitled-2


images


Följ oss på Facebook, klicka på bilden ovan.

Postadress:
Mitt Hjärta HSF - Ridsport
Backen 11
82474 Delsbo

Kontakt:
Tel: 0730574276
E-post: This is a mailto link

Se all info