Hoppa till sidans innehåll

Välkommen hit!

15 JUN 2015 20:27
Nu är det alldeles strax dags, Midsommarhoppet 2015. Här finns en hel del information.
  • Skapad: 15 JUN 2015 20:27

Välkomna till Mitt Hjärtas Midsommarhopp med Midsommarderbyt!

Uppstallning 

Stallarna öppnar kl 10 på torsdag. Om någon önskar komma på onsdag kväll så kontakta Mia Staffare 070-3205470. Uppstallning i mobila boxar från Suxbox, två spånbalar ingår. Extra spånbalar finns att köpa på plats för 100 kronor, tel 070-3205470.
Vaccinationsintyg 
Vaccinationsintyg uppvisas i sekretariatet före första start.

Starttider 
Starttider för tävlingen är kl 14 på torsdag samt klockan 9 övriga dagar, därefter i turordning enligt propositionen. Derbyklassen är sista klassen på midsommarafton. Starttiderna fredag till söndag kan eventuellt komma att ändras, håll utkik i equipe online.

Veterinärbesiktning 
Veterinärbesiktning skall göras till alla nationella starter dvs till alla klasser utom LB och 110 på torsdagen och LB+5 på fredagen. Veterinärbesikning kl 14.30 - 16 på torsdagen, fredag kl 8.30-10 och därefter varje hel timme fram till sista klassens start, lördag och söndag en timme före första start och därefter varje hel timme fram till sista klassens start. Tävlingsveterinär är Carita Levenius

Midsommarderbyt 
Derbyklassen som vi tycker är helgens mest spännande klass rids på La-höjd för både ponny och häst och går i en 800-metersslinga som avslutas på uteridbanan. En del av hindren är av naturkaraktär, anpassade för hopponnier och hopphästar. Underlaget är grus och gräs, broddar rekommenderas. Klassen rids som en A1A med omhoppning på ridbanan där det ekipage av samtliga ponny- och hästekipage som har minst antal fel och den totalt snabbaste tiden vinner en i-phone 6! Fina priser till samtliga placerade. 
Gemensam banvisning till derbyklassen sker efter Lb+5 på fredagen och därefter finns det möjlighet att utan efteranmälningsavgift anmäla sig. Det kommer att bli en kort paus innan derbyklassen för att ge tid för broddning.

Mat och festligheter 
På midsommarafton efter derbyklassens avlutande serveras midsommarbuffé med traditionellt Hälsinge midsommarfirande. Biljetter bokas i TDB eller i sekretariatet senast torsdag klockan 17. På lördagen är det ryttarfest med trubadur, biljetter säljs via TDB. Senast torsdag kl 17 måste även dessa biljetter bokas pga matbeställningen. Vi har rättigheter för att servera de vuxna en öl eller ett glas vin till maten. 
Betala allt som går via TDB, så slipper vi hantera onödiga kontanter! 
Frukostbuffe serveras fredag-söndag från 1,5 timme före första start. Lagad lunch serveras varje dag och fika finns att köpa i vår cafeteria.

Vägbeskrivning 
E4 norr och söderifrån: Tag avfart mot Ljusdal, kör ca tre mil och passera Delsbo samhälle och fortsätt köra mot Ljusdal. Efter ca 5 km följ skyltning och sväng höger mot Mitt Hjärta Hästsport och Hälsocenter. 
Från Ljusdal kör på väg 84. Ca 5 km innan du kommer till Delsbo samhälle ser du skylt på vänster hand till Mitt Hjärta Hästsportcenter. Sväng vänster där och följ lokala skyltar.

Skribent: Victoria Mickelsson

Untitled-2


images


Följ oss på Facebook, klicka på bilden ovan.

Postadress:
Mitt Hjärta HSF - Ridsport
Backen 11
82474 Delsbo

Kontakt:
Tel: 0730574276
E-post: This is a mailto link

Se all info