Hoppa till sidans innehåll

Vilken tävlingshelg

22 FEB 2015 17:21
Ännu en tävlingshelg är avklarad och dom fina ritterna, placeringarna och vinsterna har strömmat in för Mitt Hjärta's tävlingsekipage.
  • Skapad: 22 FEB 2015 17:21

Många ponnyryttare befann sig på lördagen i Timrå. Dagen började med en LD där både Hilma Hansback med Fairytale och Tove Westerberg med Hägnens Puzzel red felfritt. Därefter följde en LC där Hilma och "Frallan" återigen red felfritt, i avd.B, och fick en rosett. I denna klass blev Hilma även placerad som nummer tre tillsammans med sin andra ponny, Ricarda. Även i LB blev det en fin runda för detta ekipage.

Hilma och Fairytale
DSC_0805

I LB tog Ingemar Hammarström hem vinsten med Chinchilla och red även en felfri runda på ponnyn Atlas. I LA, på samma ponnyer, blev det återigen seger, denna gång med Atlas - tätt följd av Chinchilla på andra plats. Zack Lundberg red i LB en felfri runda på Munsboro Black Betty och med Kings Dumbledore blev det en placering, som nummer två. Även Denise Svedberg och Harry tävlade under dagen och red två stycken felfria rundor, i LB respektive LA. 

Helgen avslutades på bästa sätt. Klara Hammarström och Monthy Marco tävlade på Bollnäs ridsällskap och tog hem segern i både 120 och i 130 cm.  

Stort grattis till er allihop!  

Skribent: Victoria Mickelsson
Epost: This is a mailto link

Untitled-2


images


Följ oss på Facebook, klicka på bilden ovan.

Postadress:
Mitt Hjärta HSF - Ridsport
Backen 11
82474 Delsbo

Kontakt:
Tel: 0730574276
E-post: This is a mailto link

Se all info