Hoppa till sidans innehåll

Mjölby OK - Orientering

Aktuella nyheter

Samling vid grusplanen intill miniracingbanan vid Bockarpsvägen Mjölby. Träna när du vill tisdag till torsdag. Sista BMOL-träningen på ett tag, så ge dig gärna ut på en av de fyra banorna!
 
I strålande höstväder sprang Irma, Agnes, Gustav, Anton, Märta, Hampus och Johanna Ekorren Cup. I utkanten av Vidingsjöskogen bjöds flacka banor och en soldränkt arena.
 
Mjölby OK har fått förfrågan om att gå viltdrev på förmiddagen lördagen den 13 november. Att gå viltdrev är ett sätt att visa vår uppskattning för markägarna som låter oss orientera på deras marker. Anmälan (3/10), se info på läs mer
 
Rörelseglädje för alla - Upptäck din närmiljö - SLUTSPURT

hittaut är en aktivitet där du med hjälp av karta letar checkpoints i din omgivning. Ta med kartan på din promenad, cykeltur eller löprunda. -->
 
OK Tisaren bjuder in alla att testa orienteringsskytte. För första gången i Sverige arrangeras orienteringsskyttetävlingar den 2-3 oktober där skyttet genomförs med ofarliga och miljövänliga elektroniska gevär.
 
I år går Smålandskavlen vid Gränna så en nära möjlighet till höstorientering 30-31 oktober. Klicka på länken nedan och anmäl ditt intresse senast 17/10:
 
Patrik Kleist, klubbkamrat och vän har somnat in. Våra varmaste tankar går till familjen. Till minne av Patrik startas en fond i hans namn för att främja ungdomars utveckling inom orienteringssporten. Läs mer…
 
är igång för våra barn- och ungdomsgrupper Skogskul, Skogsäventyrare och Skogsstjärnor samling kl. 18.00 onsdagar vid MOK-stugan. Alla hälsas varmt välkomna!
 
Välkommen som medlem i Mjölby orienteringsklubb!

Numera går det att betala medlemsavgift via swish eller bankgiro. Klicka på läs mer för detaljer

blobid1.png

Träningsprogram här
Resultat träningar här
Anmäl till tävlingar via Eventor

-Klubbmästerskap 2021-

Stafetter 2021

5/4 Kolmårdskavlen
3-4/7 Tjoget
5/9 DM-kavlen
26/9 Ekorren Cup
9/10 25-manna
30-31/10 Smålandskavlen

Anmälan stafetter


 

Mjölby OK arrangerar hittaut 2021


 Mjölby orienteringsklubb på Instagram


 Välj Mjölby OK på Svenska Spel - klicka på bilden:


Pölder Sports Orientering sprintar på!

Hos Pölder hittar du alltid ett stort utbud av OL-skor, träningskläder och all övrig utrustning som behövs för din orientering. Du handlar med fri frakt oavsett ordervärde och får hem ditt paket på 1-2 dagar till ditt valda utlämningsställe.

Hela sortimentet, alla nyheter och kundfavoriter hittar du online på www.polder.se/orientering

Tack för att du väljer oss!


 

O-ringen Kolmården 2019 - Upplev äventyret

Mjölby OK deltog som funktionärsförening
för O-Ringen Kolmården 2019 i
Norrköping. TACK alla!

Postadress:
Mjölby OK - Orientering
Parkgatan 58
59551 Mjölby

Kontakt:
Tel: +46702129669
E-post: styrelsen@mjolbyok.s...

Se all info