Hoppa till sidans innehåll

Mjölby OK - Orientering

Aktuella nyheter

Denna vecka är samlingsplatsen för träningen precis öster rondellen mellan avfarten E4 och Väderstad, parkering utmed Abbetorpsvägen (gamla E4). Vit, gul samt blå banor. Bemanning och kartor på plats tisdag 17.00-18.30, för övrig tid klicka LÄS MER.
 
Klicka på "Kartor" i menyn för att nå Mjölby OKs nypublicerade kartor i pdf-format. Vill du lägga en bana? Det går bra att använda en pdf-karta som kartfil i gratisprogrammet PurplePen tipsar Göran vår kartansvarig.
 
När tävlingsprogrammet nästan helt ställts in kommer här ett tips. TGOK arrangerar sprint-OL i Borensberg den 7/6 där vi i Mjölby OK kan starta mellan 12-13. Anmälan krävs, klicka på LÄS MER för länk till Eventor
 
Vi är igång med onsdagsträning för barn och ungdom kring MOK-stugan för Skogskul, Skogsäventyrare och Skogsstjärnor. Alla grupper samlas 18.00 men på egna samlingsplatser, klicka på "läs mer". Vårsäsong från 15/4 till och med 3/6. Välkomna!
 
BMOL-träningen vid Finnberget lockade 61 deltagare. Ett hundkoppel har upphittats vid kontroll 49 (stigkors) - hör av dig till Jan-Erik om du tappat det.
 
Glädjande nog håller det stora deltagarantalet i sig på BMOL-träningarna! Vi fortsätter därför med träningar enligt nya upplägget även i juni. Träning varje vecka till och med v27! Klicka på läs mer för programmet i andra halvan av maj samt juni:
 
Vi uppmanar alla som deltar på BMOL-träningarna att använda Livelox. Livelox ger dig möjlighet att spela in, spela upp och jämföra ditt lopp med andra. Klicka på LÄS MER för guiden till hur du kommer igång med Livelox.
 
Det går fortfarande går bra att ta sig runt banorna ( 3 resp 5 km) från träningen vid Gärdslätt 200317. Kontroller är markerade med röd/vit papperssnitsel. Klicka på läs mer för information om hur du får tag på karta mm:
 
I år bjuder östgötaserien i MTB-O på fem "träningstävlingar". Klicka på läs mer för mer information.

5/5 Linköpings OK, 15/6 Finspångs SOK, 17/8 TGOK, 24/8 NAIS, 31/8 Tjalve
 
Välkommen som medlem och till aktiviteter i Mjölby OK! Här på hemsidan hittar du aktuella nyheter och information om verksamheten. Klicka på läs mer för årets medlemsinformation samt information om hur du kan betala din medlemsavgift för 2020:

Träningsprogram här
Resultat träningar här
Anmäl till tävlingar via Eventor

-Klubbmästerskap uppskjutet-

Stafetter 2020

5/4 Kolmårdskavlen
4-5/7 Tjoget
13/9 DM-kavlen
26/9 Ekorren Cup
10/10 25-manna
24-25/10 Smålandskavlen

Anmälan stafetter


 

Pölder Sports Orientering sprintar på!

Hos Pölder hittar du alltid ett stort utbud av OL-skor, träningskläder och all övrig utrustning som behövs för din orientering. Du handlar med fri frakt oavsett ordervärde och får hem ditt paket på 1-2 dagar till ditt valda utlämningsställe.

Hela sortimentet, alla nyheter och kundfavoriter hittar du online på www.polder.se/orientering

Tack för att du väljer oss!


 

O-ringen Kolmården 2019 - Upplev äventyret

Mjölby OK deltog som funktionärsförening
för O-Ringen Kolmården 2019 i
Norrköping. TACK alla!


 Välj Mjölby OK på Svenska Spel - klicka på bilden:


Postadress:
Mjölby OK - Orientering
Parkgatan 58
59551 Mjölby

Kontakt:
Tel: +46702129669
E-post: This is a mailto link

Se all info