Hoppa till sidans innehåll

Mjölby OK - Orientering

Aktuella nyheter

Vårens uppskattade träningskoncept fortsätter i höst! Sju träningar är inplanerade, den första vecka 33 och därefter varje vecka fram till och med vecka 39. Välkomna att träna när det passar tisdag till torsdag. Läs mer->
 
Välkommen att cykla någon eller några av Boxholms cykelrundor som Karl-Johan planerade innan sin bortgång. Evenemanget genomförs av Boxholms OK för att hedra Karl-Johan. Startavgiften går oavkortat till Cancerfonden. Klicka på läs mer.
 
De flesta tävlingar ställs in men Stjärnorpsmedeln planeras att genomföras i ett veckolångt format. Anmälan är öppen i Eventor (länk i läs mer) välj önskat startblock 2/8-8/8. Samling Olskeppetorp. Vägvisning mellan Vånga kyrka och Vreta kloster.
 
Klicka på "Kartor" i menyn för att nå Mjölby OKs nypublicerade kartor i pdf-format. Vill du lägga en bana? Det går bra att använda en pdf-karta som kartfil i gratisprogrammet PurplePen tipsar Göran vår kartansvarig.
 
Vi uppmanar alla som deltar på BMOL-träningarna att använda Livelox. Livelox ger dig möjlighet att spela in, spela upp och jämföra ditt lopp med andra. Klicka på LÄS MER för guiden till hur du kommer igång med Livelox.
 
Det går fortfarande går bra att ta sig runt banorna ( 3 resp 5 km) från träningen vid Gärdslätt 200317. Kontroller är markerade med röd/vit papperssnitsel. Klicka på läs mer för information om hur du får tag på karta mm:
 
I år bjuder östgötaserien i MTB-O på fem "träningstävlingar". Klicka på läs mer för mer information.

5/5 Linköpings OK, 15/6 Finspångs SOK, 17/8 TGOK, 24/8 NAIS, 31/8 Tjalve
 
Välkommen som medlem och till aktiviteter i Mjölby OK! Här på hemsidan hittar du aktuella nyheter och information om verksamheten. Klicka på läs mer för årets medlemsinformation samt information om hur du kan betala din medlemsavgift för 2020:
 
Information kommer fortlöpande om vad som gäller för respektive arrangemang. Håll er uppdaterade; för klubbaktiviteter här på hemsidan eller annars hos respektive arrangör. Klicka på "läs mer" för länkar och ytterligare information.
 
Klicka på läs mer för att se vilka tävlingar som ingår i Åke Svenssons pris till Harald Ahlms minne 2020

Träningsprogram här
Resultat träningar här
Anmäl till tävlingar via Eventor

-Klubbmästerskap uppskjutet-

Stafetter 2020

5/4 Kolmårdskavlen
4-5/7 Tjoget
13/9 DM-kavlen
26/9 Ekorren Cup
10/10 25-manna
24-25/10 Smålandskavlen

Anmälan stafetter


 

Pölder Sports Orientering sprintar på!

Hos Pölder hittar du alltid ett stort utbud av OL-skor, träningskläder och all övrig utrustning som behövs för din orientering. Du handlar med fri frakt oavsett ordervärde och får hem ditt paket på 1-2 dagar till ditt valda utlämningsställe.

Hela sortimentet, alla nyheter och kundfavoriter hittar du online på www.polder.se/orientering

Tack för att du väljer oss!


 

O-ringen Kolmården 2019 - Upplev äventyret

Mjölby OK deltog som funktionärsförening
för O-Ringen Kolmården 2019 i
Norrköping. TACK alla!


 Välj Mjölby OK på Svenska Spel - klicka på bilden:


Postadress:
Mjölby OK - Orientering
Parkgatan 58
59551 Mjölby

Kontakt:
Tel: +46702129669
E-post: This is a mailto link

Se all info