Hoppa till sidans innehåll

Mjölby OK - Orientering

Aktuella nyheter

Tre olika banor erbjuds tisdag till torsdag. Samling på åker vid Ekeberg, vägvisning från vägen mellan Kolstad och Hultekil. Klicka på läs mer för detaljerad vägbeskrivning och all information:
 
Den 26/9 är det Ekorren cup vid Linköping. Alla som är 14 år eller yngre kan vara med och prova på att springa stafett. Vill du vara med? Läs mer på länken nedan och glöm inte att anmäl dig senast onsdag 15/9.
 
Rörelseglädje för alla - Upptäck din närmiljö - SLUTSPURT

hittaut är en aktivitet där du med hjälp av karta letar checkpoints i din omgivning. Ta med kartan på din promenad, cykeltur eller löprunda. -->
 
I år går Smålandskavlen vid Gränna så en nära möjlighet till höstorientering 30-31 oktober. Klicka på länken nedan och anmäl ditt intresse senast 17/10:
 
Patrik Kleist, klubbkamrat och vän har somnat in. Våra varmaste tankar går till familjen. Till minne av Patrik startas en fond i hans namn för att främja ungdomars utveckling inom orienteringssporten. Läs mer…
 
Vi tackar alla som hjälpte till med vårt DM över medeldistans den 4/9! Vilken härlig dag med solsken, glada orienterare och fina prestationer.
 
Den soliga östgötska DM-helgen fortsatte söndagen 5/9 med stafett-DM väster om Rimforsa. BMOL tog en seger i äldsta herrklassen H210, andraplatser i D150 samt D14 och H150 sprang in på en 13:e plats. Läs mer ->
 
är igång för våra barn- och ungdomsgrupper Skogskul, Skogsäventyrare och Skogsstjärnor samling kl. 18.00 onsdagar vid MOK-stugan. Alla hälsas varmt välkomna!
 
Programmet för hösten är på plats. Klicka på läs mer för veckor, platser och ansvariga. Som alltid kommer en separat nyhet med all information publiceras här på hemsidan inför respektive träning. Välkommen att träna med oss!
 
Välkommen som medlem i Mjölby orienteringsklubb!

Numera går det att betala medlemsavgift via swish eller bankgiro. Klicka på läs mer för detaljer

blobid1.png

Träningsprogram här
Resultat träningar här
Anmäl till tävlingar via Eventor

-Klubbmästerskap 2021-

Stafetter 2021

5/4 Kolmårdskavlen
3-4/7 Tjoget
5/9 DM-kavlen
26/9 Ekorren Cup
9/10 25-manna
30-31/10 Smålandskavlen

Anmälan stafetter


 

Mjölby OK arrangerar hittaut 2021


 Mjölby orienteringsklubb på Instagram


 Välj Mjölby OK på Svenska Spel - klicka på bilden:


Pölder Sports Orientering sprintar på!

Hos Pölder hittar du alltid ett stort utbud av OL-skor, träningskläder och all övrig utrustning som behövs för din orientering. Du handlar med fri frakt oavsett ordervärde och får hem ditt paket på 1-2 dagar till ditt valda utlämningsställe.

Hela sortimentet, alla nyheter och kundfavoriter hittar du online på www.polder.se/orientering

Tack för att du väljer oss!


 

O-ringen Kolmården 2019 - Upplev äventyret

Mjölby OK deltog som funktionärsförening
för O-Ringen Kolmården 2019 i
Norrköping. TACK alla!

Postadress:
Mjölby OK - Orientering
Parkgatan 58
59551 Mjölby

Kontakt:
Tel: +46702129669
E-post: styrelsen@mjolbyok.s...

Se all info