Hoppa till sidans innehåll

Till minne av Patrik

21 AUG 2021 21:44
Patrik Kleist, klubbkamrat och vän har somnat in. Våra varmaste tankar går till familjen. Till minne av Patrik startas en fond i hans namn för att främja ungdomars utveckling inom orienteringssporten. Läs mer…
  • Uppdaterad: 21 AUG 2021 21:44

Patrik, en outtröttlig orienterare med ett stort engagemang för sporten och klubben. Han föddes in i en orienterarfamilj och var tävlingsaktiv sedan barnsben vilket följdes av OL-konfirmation och gymnasium med lokal orienteringsprofil.

 

Mjölby OK trogen har Patrik deltagit i otaliga stafetter, arrangerat tävlingsresor, stöttat klubbmedlemmar och varit engagerad i klubbens egna tävlingar i olika roller. Han gjorde en stor insats vid O-ringen i Mjölby 2007 med arenabyggnation och camping. Han deltog från starten i BMOL - Boxholm Mjölby orienteringslöpare, vår tävlingsklubb tillsammans med Boxholms OK.

 

Ett minne från en varm tävlingsdag 2018 är när Patrik med inlevelse och kunskap om naturen berättade om hur vattnet var slut i vätskekontrollen och han fick leta drickbart vatten i terrängen. De senaste åren var Patrik bland annat aktiv i klubbens tävlingskommitté och ungdomskommitté samt i ÖOF styrelse. Patrik delade med sig av sin orienteringspassion till klubbens ungdomar som tränare och ledare. Sammansättning av lag till ungdomsstafetten Ekorren Cup där målsättningen är gemenskap och orienteringsglädje ordnade han med fingertoppskänsla, alla jublade när båda BMOL-lagen kom samtidigt till mål 2019. På bilden nedan coachar Patrik ett tjejlag vid Kolmårdsstafetten 2019.

 

 

Efter en tid med tuff sjukdom har Patrik nu somnat in. Du är saknad. Våra varmaste tankar går till familjen.

 

Patriks minnesfond

Till minne av Patrik Kleist startas en fond med hans namn för att främja ungdomars möjlighet till utveckling inom orienteringssporten i Mjölby orienteringsklubb. Teknik, glädje och tävling är ord som beskriver en del av Patriks passion och engagemang för orienteringen. Patriks minnesfond ska med dessa ledord stötta och uppmuntra aktiva orienteringsungdomar i deras tävlande, utbildning och utvecklingsresa.

 

Lämna gärna ett bidrag till fonden till minne av Patrik via Bankgiro 5905-5251 eller Swish 123 203 94 77 (mottagare Mjölby OK) märk insättningen med "Patriks minnesfond".

Skribent: Lotta Frisell
E-post: Adressen Gömd

blobid1.png

Träningsprogram här
Resultat träningar här
Anmäl till tävlingar via Eventor

-Klubbmästerskap 2021-

Stafetter 2021

5/4 Kolmårdskavlen
3-4/7 Tjoget
5/9 DM-kavlen
26/9 Ekorren Cup
9/10 25-manna
30-31/10 Smålandskavlen

Anmälan stafetter


 

Mjölby OK arrangerar hittaut 2021


 Mjölby orienteringsklubb på Instagram


 Välj Mjölby OK på Svenska Spel - klicka på bilden:


Pölder Sports Orientering sprintar på!

Hos Pölder hittar du alltid ett stort utbud av OL-skor, träningskläder och all övrig utrustning som behövs för din orientering. Du handlar med fri frakt oavsett ordervärde och får hem ditt paket på 1-2 dagar till ditt valda utlämningsställe.

Hela sortimentet, alla nyheter och kundfavoriter hittar du online på www.polder.se/orientering

Tack för att du väljer oss!


 

O-ringen Kolmården 2019 - Upplev äventyret

Mjölby OK deltog som funktionärsförening
för O-Ringen Kolmården 2019 i
Norrköping. TACK alla!

Postadress:
Mjölby OK - Orientering
Parkgatan 58
59551 Mjölby

Kontakt:
Tel: +46702129669
E-post: styrelsen@mjolbyok.s...

Se all info