Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy på plats

25 MAJ 2018 20:26
Med anledning av GDPR har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Klicka på läs mer nedan eller på "Föreningen"->"Medlemsinfo"
  • Skapad: 25 MAJ 2018 20:26

I Mjölby OK hanterar vi våra medlemmars personuppgifter. De används bland annat till medlemsregistret, administration, information och för att söka ekonomiska stöd.  

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa vår medlemsinformation eller mer om integritetspolicyn så hittar du det på vår hemsida, klicka sedan på ”Föreningen”->”Medlemsinfo”

 

Med vänlig hälsning Mjölby OKs styrelse

 


Vi gjorde ett första utskick med information till samtliga medlemmar den 23/5, då det inte nådde alla skickades information åter ut den 25/5  

Skribent: Lotta Frisell
Epost: Adressen Gömd

Träningsprogram här
Resultat träningar här
Anmäl till tävlingar via Eventor

-Klubbmästerskap 2018-06-24-

Budkavlar 2018
1/4 Kolmårdskavlen (inställd)
14-15/4 Stigtomtakavlen
28/4 Tiomila
30/6-1/7 Tjoget
20/8 DM-kavlen
29/9 Ekorren Cup
6/10 25-manna
27-28/10 Smålandskavlen
Anmälan budkavlar


O-ringen Kolmården 2019 - Upplev äventyret

Mjölby OK är funktionärsförening
för O-Ringen Kolmården 2019 i
Norrköping. Läs mer...


Postadress:
Mjölby OK - Orientering
Parkgatan 58
59551 Mjölby

Kontakt:
Tel: 0142-611861
E-post: This is a mailto link

Se all info