Hoppa till sidans innehåll

Skidsektionen och Corona

18 MAR 2020 20:42
Med anledning av Coronaviruset (COVID-19) och dess påverkan på samhället så anpassar sig MIK efter de riktlinjer som skickas ut.
  • Skapad: 18 MAR 2020 20:42

För skidorna i Moliden innebär det bland annat att efter ett utskick från Skidförbundet så kommer inget nytt datum att sökas för Molidenrännet även om vädret skulle tillåta det. Vi får försöka igen under säsongen 2020/2021.

"Hej alla i föreningar och distrikt!

Det är viktigt att vi alla tar vårt ansvar. Svenska Skidförbundet har därför beslutat att ställa in samtliga nationella tävlingar som finns upptagna i den nationella tävlingskalendern. Vi rekommenderar även distrikt och föreningar att ställa in övriga tävlingar. Vi förstår mycket väl att det kan kännas svårt att ställa in evenemang som många har tränat/jobbat för och sett fram emot. Men läget vi har nu är extraordinärt och då krävs det att vi gör extraordinära åtgärder.

När det gäller träning så ber vi alla åter att fatta beslut utifrån perspektivet ”risk för smittspridning” och väga detta mot vikten av att genomföra träningen. Det bästa vi kan göra nu för oss och samhället är att minimera risken att sprida viruset vidare och därför gärna undvika samlingar, speciellt om det även innebär inomhusvistelse. Här kan vi på Svenska Skidförbundet dock inte förbjuda endast råda.

Vi i skid- och snowboard-Sverige vill vara med och ”dra vårt strå till stacken” – för Sverige och den svenska idrottsrörelsen.

Ta hand om er och andra!

Hälsningar
Svenska Skidförbundet"

I och med det tackar vi för den här säsongen och hoppas på en ljusare säsong 2020/2021.

Vänligen

Skidsektionen

Skribent: Erik Forslund
E-post: Adressen Gömd

SPONSORER

Rejlers

 


VILL DU BLI MEDLEM I MOLIDENS IK? Klicka här!


 

Postadress:
Molidens IK - Skidor
Musseronvägen 9
89495 Moliden

Kontakt:
Tel: 0709140225
E-post: molidensidrottsklubb...

Se all info