Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Den här informationen gäller för dig som är medlem i Mölndal Bandy. Som du kanske känner till kommer det en ny dataskyddsförordning 25 maj (GDPR) som ersätter nuvarande personuppgiftslagen (PUL).

 

Enligt lagstiftningen kommer vi behandla dina personuppgifter på ett lämpligt och lagligt sätt. Detta betyder att dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med god praxis för behandling av personuppgifter, vilket innebär att dessa:

● Bearbetas rättvist, lagligt och på ett öppet sätt 
● Bearbetas för specifika och legitima ändamål och inte vidarebehandlas på ett sätt som är oförenligt med dessa syften
● Bearbetas endast när det är relevant och inte överdrivet för syftet
● Tas om hand noggrant och uppdateras vid behov
● Inte sparas längre än vad som är nödvändigt för ändamålet 
● Bearbetas i linje med individens rättigheter
● Bearbetas med lämplig säkerhet

 Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

Mvh/ Mölndal Bandy

Tillägg 1.

Mölndal Bandy är medlem i Riksidrottsförbundet och vilka använder sig av plattformen Idrottonline.

Läs gärna mer:

https://www.rf.se/Allanyheter/idrottsrorelsenvarnaromdinpersonligaintegritet/

https://www.rf.se/personuppgifter

-----------

Tillägg 2.

Mölndal Stad informerar:

Er förening söker/har sökt aktivitetsbidrag hos Kultur- och fritidsförvaltningen i Mölndals stad, i systemet Aktivitetskort på Nätet (ApN).

För att ni ska kunna göra det, och vi ska kunna handlägga er bidragsansökan behöver vi behandla vissa personuppgifter om era medlemmar.

Vi behöver er hjälp att informera era medlemmar som är närvaroregistrerade i systemet ApN (i många fall via ett externt föreningsadministrationssystem) att vi behandlar deras personuppgifter.

Var snälla att vidarebefordra det bifogade dokumentet APN – information om hantering av personuppgifter till era närvaroregistrerade medlemmar.

Föreningsservice

This is a mailto link

Mölndals stad

Kultur- och fritidsförvaltningen

Föreningsservice

431 82 Mölndal

 

 

 

 

Uppdaterad: 02 JUN 2018 12:04
Skribent: webmaster BD
Epost: Adressen Gömd

 

Matchrapportering- Live!

Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info