Hoppa till sidans innehåll

Bandyns dag 2018

2018-03-06 19:24
En riktigt trevlig bandykväll! Vi fick se många bra och lovande bandyspelare i snövädret och Fermpriset delades ut för första gången.
  • Uppdaterad: 2018-08-21 23:19

Vill du se en större bild? Klicka här

Precis som vanligt avslutade vi bandyssäsongen 2017-2018 på Åby Isstadion med Bandyns dag. I spelet och runt omkring arrangemanget ställde de unga och lite äldre i Mölndal Bandy upp väldigt bra. I en bandyförening behövs alla möjliga krafter för att ordna med servering, sarger/bollar, utrustning/material, sekretariat, laglederi, stötta med pengar, ta bilder, med flera. Ja, listan kan göras lång. Tack alla!

Åtta bra lag spelade i två grupper i själva klubbmästerskapet. Fram emot kvällen när domarparet Björkman och Trysberg dömt färdigt stod lag Trysberg som segrare. Men det var verkligen jämnt, finalen fick faktiskt till och med avgöras på straffar. På bilden ser vi de två finallagen Trysberg och Byttner samsas om uppmärksamheten efter matchen.


Grillen var tänd och vi noterar att bandykorv, hamburgare med tillbehör tog slut under kvällen, vilket också var meningen. Bandyspelare vet vi har god aptit!

I samband med Bandyns dag delades det nyinstiftade Ferm-priset ut till två ungdomsspelare (14-17 år) som uppfyller kriterierna - Bra kamrat, Ledaregenskaper, Duktig i sin sport.
Årets pristagare blev Ebba Carlsson och Gustav Thompson från U16-laget. Förutom ett diplom och ett presentkort kommer de även få en weekend i Sandviken i höst för att träffa deras a-lag samt träna med Sandvikens ungdomslag i Göransson Arena.

Flera från familjen Ferm var på plats för att dela ut priset.

Stort grattis till pristagarna!

Bilder: Caroline Trysberg o. webmaster

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd

 

Matchrapportering- Live!

Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info