Hoppa till sidans innehåll

Viktigt om idrott och Coronaviruset

30 OKT 2020 15:14
Under eftermiddagen idag (2020-10-29) informerade Folkhälsomyndigheten om skärpta allmänna råd i Västra Götalandsregionen. Mölndal Bandy har sett över verksamheten...
  • Uppdaterad: 30 OKT 2020 15:14

Under eftermiddagen idag (2020-10-29) informerade Folkhälsomyndigheten om skärpta allmänna råd i Västra Götalandsregionen. Mölndal Bandy har sett över verksamheten och vidtagit nödvändiga åtgärder för att följa de uppdaterade restriktionerna.

Med hänvisning till Folkhälsomyndigheten och RF SISU Västra Götaland kommer all verksamhet för ungdomar födda 2004 eller tidigare, samt all verksamhet för vuxna pausas omgående och fram till 2020-11-19 (men kan förlängas). Vi har fått viss information om att verksamhet som klassas som Elitverksamhet kan fortgå, men vi avvaktar ytterligare besked och detaljer innan vi tillåter någon seniorverksamhet igen.

Vi vet redan nu att de två första omgångarna i Elitserien senareläggs, och div1-serien för herrar pausas fram till 1 december.

Träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 eller senare berörs i dagsläget inte av de skärpta restriktionerna. Mölndal Bandy kommer därför fortsatt hålla igång anpassad verksamhet för dessa åldersgrupper. För träningar i dessa åldersgrupper gäller att spelarna byter om hemma, förutom skridskorna som man får sätta på sig i hallen. Föräldrar ska undvika att vara i hallen så mycket som möjligt.

Samtliga matcher/cuper oavsett ålder eller nivå ställas in tills vidare.

Vi kommer återkomma med löpande information gällande regler och verksamhetsanpassningar.

Se bifogat mejl och material från SISU samt FHMs hemsida för ytterligare information.

/Styrelsen

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info