Hoppa till sidans innehåll

Dags för returmöte mot Katrineholm

11 MAR 2019 21:57
Läget inför sista kvalmatchen? -Bra, vi en match kvar, den spelas i Ale Arena på onsdag mot Katrineholm.
  • Uppdaterad: 11 MAR 2019 21:57

Hej Janne hur är läget i laget?

Bra, vi en match kvar, den spelas i Ale Arena på onsdag mot Katrineholm. I helgen har vi ju som du vet spelat 3-5 hemma mot Nitro/Nora och 7-3 borta mot Tjust. Visst är det roligt, men det sliter lite grann. Några av spelarna är nu lite småskadade och vi får se hur det ser ut på onsdag. Skavanker brukar ju dock läka ut när det väl är dags för match, för killarna vill ju såklart gärna spela om det är möjligt.

I matchen mot Tjust gick det ju ganska bra, på ett liknande sätt som mot NitroNora. Vi jobbar på, men drar det kortaste strået i båda matcherna. Det är det där sista som fattas...

Nu senast mot Tjust spelade vi också bra med tanke på att vi får stuva om lite i laget. Exempelvis kunde Olle Enelund och Daniel Olsson ställa upp för laget när vi var korta på folk. Vi kan fylla med spelare när det behövs, tack vare att vi har ett bra utvecklingslag.

I år är det visst tredje gången på fyra år som vi kvalat och det är faktiskt lika lärorikt varje gång. Vi lär oss ju efterhand! Kvalspel är ger oss alltid en nyttig erfarenhet. Spelare, tränare, ja hela föreningen får i ett kvalspel en bra uppfattning om vad som krävs för att ta ett steg till i seriesystemet. Summerat och på det hela taget ska vi vara riktigt stolta över vad vi presterat under säsongen. Så nu kör vi på av bara farten i sista matchen mot Katrineholm onsdag kväll.


Helt rätt!

Mölndal Bandy passar också på att gratulera Katrineholm Bandy och NitroNora BS till sina  platser i allsvenskan säsongen 2019/2020

Mölndal Bandy- Nitro/Nora BS 3-5 (2-3)
Fredag 8/3 
Åby Isstadion

Mölndals mål: Simon Humla, Christoffer Trysberg och Mattias Wenstedt

Tjust Bandy - Mölndal Bandy 7-3 (3-2)
söndag 10/3
Tjustvallen

Mölndals mål: Simon Humla, Anders Jonebring och Jonas Trysberg

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd

 

Mölndal Bandy stödjer
Ung Cancer!

Matchrapportering- Live!


Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

 

Test: 

Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info