Hoppa till sidans innehåll

Bortamatch mot svenska mästarna

05 DEC 2020 11:38
Kvalificerat motstånd duggar tätt för damlaget. På lördagseftermiddagen möter Mölndals damlag svenska mästarna Västerås på bortaplan. Vi träffar defensiva mittfältaren Caroline Pettersson och tränaren Martin Lind innan matchen.
  • Skapad: 05 DEC 2020 11:38

Match mot svenska mästarna Västerås, hur ser ni på motståndet?

- Det blir tufft motstånd, säger Caroline Pettersson defensiv mittfältare i Mölndal. Vi mötte dom i svenska cuppen och fick se deras spelskicklighet redan efter några sekunder när dom gjorde mål genom ett lyft från Malin Persson till Charlotte Selbeck som gjorde en riktigt snygg nedtagning och blev fri framför mål. Så vi vet att dom är tekniskt duktiga. Håller med, säger tränare Martin Lind. Absolut tuffaste motstånd man kan möta. Vi är inne i en period med matcher mot topplagen. Viktigt att hålla huvudet högt och inte vika ner sig.

Några speciella motståndarprofiler att ha koll på?

- Absolut, en hel del, fortsätter Martin, framför allt poängstarka spelare i form av Charlotte Selbeck och Tova Grönoset.

Vad tror ni om matchen?

- Jag tror vi får göra det vi är bäst på, säger Caroline, spela defensivt och försöka gå på Västerås misstag. Det gäller att förvalta alla lägen vi får. Om vi gör det tror jag att vi har möjlighet att bjuda på ett tufft motstånd för Västerås. Vi är ju ändå underdogs så vi har alla möjligheter att visa vad vi går för. Det gäller att vara med inledningsvis, fyller Martin i, och framförallt som Carro säger ta vara på våra lägen.

Och hur är läget i laget?

- Läget i laget är kanon, säger Caroline, vi har haft träningspremiär hemma på Åby i veckan. 3 pass på stor is samma vecka! Riktigt bra träningar även om vi hade lite nedbörd. Håller med Carro, säger Martin, läget i laget är bra trots tufft spelschema, alla är väldigt positiv och engagerade.

Och avslutningsvis Caroline Pettersson, hur är din egen form?

- Min form just nu är superbra. Vi hade strafftävling på träningen i torsdags som man tog hem så man har ju lite hybris och hoppas man får sätta en balja idag!

Då tackar vi för pratstunden och önskar lycka till i matchen som spelas i ABB arena kl 1600.

Skribent: Webmaster
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info