Hoppa till sidans innehåll

Dam: Förlust i kvartsfinal 1

27 FEB 2021 08:49
Mölndal föll stort mot Skutskär i den första kvartsfinalen med siffrorna 0-10 efter halvtidsresultatet 0-5 . - Det känns tungt och trist att vi inte kan bjuda på ett bättre motstånd idag, säger Martin Lind.
  • Uppdaterad: 27 FEB 2021 08:49

Skutskär tog tidigt tag i taktpinnen med mål redan efter några minuter. Ett mål som tillkom på ett för kvällentypiskt sätt, uppåkning på vänsterkanten, inspel, strul i straffområdet och mål via Mölndalsspelare. 0-2 står sig i 20 minuter innan ett snabbt slaget frislag i närheten av Mölndals straffområde resulterar i 0-2. Några minuter senare kommer två snabba mål på hörnor.

- Efter de målet får vi ingen riktig ordning på vårt spel, säger Martin.
Innan pausvilan ökar Slutskär på ledning till 0-5 genom ett snabbt utkast till Skutskärs speciella målskytt Edit Ljung som kan åka igenom Mölndalsförsvaret.

 - Vi är lite nere i pausvilan, men försöker ladda om och lovar oss själva att ge det ett försök i andra halvlek.

Tyvärr inleds andra halvlek som den första med ett snabbt Skutskärsmål, uppåkning på vänsterkanten, inspel och mål.

Innan halvleken är slut har Skutskär ökat på med ytterligare fyra bollar till slutresultatet 0-10.

Mölndal har egentligen bara ett farligt läge under halvleken, ett bra anfall där Ebba Carlsson är sist på bolllen men målet döms bort för offside.

- Ingen bra match av oss, tyvärr säger Martin. Skutskär var bra och verkade tycka att det var kul att spela bandy idag. Nu är det bara att glömma detta, blicka framåt och göra en riktigt bra match på söndag i Uppsala. Vill bara avslutningsvis tacka personalen på Åby för det fantastiska arbetet med isen under dagen och kvällen. Fantastiskt bra is med tanke på att det var 10 grader och sol under dagem.

Skribent: Webmaster
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info