Hoppa till sidans innehåll

Dam: Förlust i returmötet

06 FEB 2021 08:52
På fredagskvällen förlorade Mölndals damlag mot KS bandy med 1-3 efter halvtidsresultatet 1-1. Mölndals mål gjordes av Vilma Ahrnberg efter en läcker framspelning av Amanda Andreasson.
  • Skapad: 06 FEB 2021 08:52

- Surt, KS gör fler mål än oss idag, då vinner man. Tycker egentligen att vi gör en bättre match än sist, säger Martin Lind.

I fredagens returmöte var det ombytta roller jämfört med i lördags. Då vinst för Mölndal med 3-1, med ett mål på hörna och ett på straff och ett KS som pressar ner Mölndal i andra halvlek och har chanser till att vinna matchen. Nu ett Mölndal som startar och fullföljer med hög press och skapar chanser och hörnor till att vinna matchen och ger egentligen inte KS några möjligheter att organisera sitt anfallspel. Istället vinner KS fredagens match med ett mål på hörna och ett mål på straff.

- Vi har trots förlusten fortfarande allt i egna händer inför avslutningen av serien, fortsätter Martin. Två tuffa matcher, först mot Villa nu på söndag och därefter AIK innan serien avslutas sen en avgörande match mot Skirö på hemmaplan i sista omgången.

Inför avslutningen av serien ligger Mölndal på sjätte plats med åtta poäng och Skirö ligger på sjunde plats med sex poäng. Mölndal har arton mål plus på Skirö. Skirö möter Skutskär borta och avslutar mot Mölndal.

Skribent: Martin Lindberg
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info