Hoppa till sidans innehåll

Dam: Förlust i Västerås

02 JAN 2021 22:07
Damlaget förlorade det andra bortamötet mot VSK i årets serie med siffrorna 14-1 efter 8-0 i halvtid. Mölndals mål gjordes av Stephanie Storme på frislag. Mölndal drabbades även av ett matchstraff på spelaren Sara Adolfsson i den 70 minuten.
  • Skapad: 02 JAN 2021 22:07

Vi träffar lagledare Martin Lindberg efter matchen.

-Tuff match. Idag möter vi ett riktigt bra Västerås. Vi går bort oss några gånger i inledningen av matchen och Västerås straffar oss direkt. Idag uppstår ett glapp på mitten som Västerås utnyttjar på ett bra sätt.

8-0 i första

-Vi har det riktigt jobbigt i första, defensivt sätt, tycker ändå att vi får mer tid med bollen än mot KS senast och framåt skapar vi fler chanser och halvchanser än i den matchen. Kanske är det som gör att vi ibland blir övermodiga och då straffas vi direkt av Västerås snabba och tekniska spelare.

Och i andra?

-Tycker vi börjar bra, och spelar förhållandevis bra fram till vårt mål. Straxt innan vårt mål drabbas Sara av ett grovt matchstraff. En situation där vi upplever att Västeråsspelaren vid en tvär riktningsförändring åker in i Sara, vi får väl se vad disciplinnämnden säger men antar att vi blir av med Sara i alla fall i matchen mot Sandviken på tisdag. Vi gör ett mål genom Stephanie Storme, frislag fem meter utanför straffområdet till vänster i banan, pet till Steff och ett riktigt bra skott som målvakten inte når.

Och hur sammanfattar du matchen.

-Skönt att bortamatcherna mot Västerås är över! Västerås var pigga idag, vi var nog lite övermodiga men hade å andra sidan en bättre offensiv än sist mot KS och det är väl det vi får ta med oss.

Då tackar vi för pratstunden och önskar lycka till mot Sandviken hemma kl 1700 på tisdag.

Intervju med Tilda Andersson efter matchen

Skribent: Webmaster
Epost: Adressen Gömd

 


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info