Hoppa till sidans innehåll

Dam: Inför KS bandy hemma

28 JAN 2021 17:57
Inför matchen på lördag mot Kareby/Surte träffar vi en av Mölndals nyförvärv denna säsong. Ronja Sandros som kom till Mölndal från just Kareby/Surte.
  • Uppdaterad: 28 JAN 2021 17:57

Sista oktober några veckor innan säsongsstarten gjorde Mölndal klart med två stycken nya spelare, Ronja Sandros 21 år och Vilma Ahrnberg 20 år. Bägge kom till Mölndal från Kareby/Surte och tidigare spel i elitserien. Vi tar en pratstund innan derbyt mot KS bandy med Ronja och tränare Martin Lind.

Ronja Sandros, ny i Mölndal denna säsong efter flera säsonger i Kareby/Surte och en säsong i AIK. Varför blev det Mölndal?

- Jag har precis flyttat till Göteborg och pluggar här så det funkade bättre med logistiken. Jag känner några i laget sen tidigare så hade pratat en del med dem och tyckte det skulle vara kul att få vara med och utvecklas i elitserien tillsammans!

Vem är Ronja Sandros?

- Jag är 21 år gammal från Nödinge, jag pluggar till civilingenjör på Chalmers där jag också är föreningsaktiv.

I Mölndal har det från start blivit spel som defensiv mittfältare, är det en roll du trivs med?

- Jag trivs bra, är kul att få vara med i anfall också även om jag trivs bäst med att försvara!

Hur tycker du det har gått för dig hittills?

- Jag tycker att det har gått bra. Jag har kommit bra in i laget och känner att jag utmanas hela tiden med det jag tycker är svårt vilket är roligt!

-Håller med, fyller Martin Lind i, Ronja har verkligen kommit in bra i truppen och bidrar hela tiden, både på match och på träning.

Beskriv Ronja som spelare!

- Ronja bidrar med rutin och erfarenhet, fortsätter Martin. Hon har bra spelförståelse och blick för spelet. Hon är en duktig passningsspelare och är bra på skridskorna. I matcherna är hon intensiv och ger sig inte, hon är dessutom aktiv i omklädningsrummet.

Ronja, vad tycker du om lagets insats så här långt?

- Lagets insats har varit mycket bättre än vad jag trott eftersom det är första säsongen i elitserien, vi utvecklas hela tiden och blir bättre för varje match vilket är väldigt kul!

Hur kommer det att kännas att möta dina gamla lagkamrater på lördag?

- Det ska bli roligt! Känns som att pressen ökar lite, man vill ju göra en extra bra match!

Vad tror du om matchen och Mölndals chanser på lördag?

- Tror att det kommer bli en jämn match men att våra chanser är stora om vi håller oss till vårt spel och det vi tränat på. Vi blir lätt lite ivriga när vi känner att vi har chans att ta poäng så det är viktigt att vi håller lugnet och spelar vårt spel i 90 minuter!

Då önskar vi Ronja, Martin och laget lycka till i matchen på lördag. Matchen sänds på https://play.staylive.se/molndalbandy

Skribent: Webmaster
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info