Hoppa till sidans innehåll

Dam: Inför Västerås SK hemma

22 JAN 2021 16:35
Hemmamatch för damlaget på lördag 1315 mot Svenska mästarna Västerås SK. Vi träffar Stephanie Storme inför matchen.
  • Skapad: 22 JAN 2021 16:35

Stephanie Storme, målskytt och även bestulen på ett mål senast i förlustmatchen mot Villa. Hur kändes det efter matchen?

- Trots förlust så kändes det ändå hoppfullt, vår offensiv har utvecklats mycket de senaste matcherna och det fanns mycket bra att ta med till kommande matcher.

Mer än hälften av matcherna spelade, hur tycker du Mölndal har klarat sig hittills?

- Jag tycker vi har klarat oss bra, vi har tagit poäng i matcher vi verkligen haft chans i och utvecklats för varje match som gått.

Serien är stängd hur ser du på fortsättningen?

- Vi går så klart för slutspel och för att få så lång säsong som möjligt. Att serien är stängd är bara till vår fördel och att vi i år därför kunnat ta lärdom men även vågat spela den bandy vi vill spela och inte bara parkerat bussen.

Du startade säsongen som halv, senaste matcherna som back. Beskriv skillnaden!

- Ja precis, tillbaka på backen efter några och år och det känns bättre och bättre. Större skillnad än man kan tro, men jag försöker efter lite snack med Lind (Martin Lind huvudtränare) ta med mig det offensiva även till backplatsen och bidra i uppspelet även här.

Hur tycker du det gått för egen del?

- Jag får nog vara nöjd ändå, man är ju kritisk och vill alltid vara 100%. Men det är en ny serie och nya sjukt duktiga lag vi möter vilket gör att man titt som tätt missar sina och lagets bra prestationer under matcherna.

Fjärde mötet mot VSK denna säsong på lördag. Vad tror du om matchen?

- Det ska bli kul att äntligen få ta emot VSK på Åby och jag tror det blir en tuff match. Vi möter ett väldigt bra VSK men vi vet också att Åby kan ställa till det för många. Det är vår hemmaplan så vi ska göra allt för att det ska bli så tufft som möjligt för dom.

Målskytt igen?

- Haha jag är ju inte känd för att göra många mål så jag tror snarare att någon av våra offensiva spelare får in några snygga bollar.

Då tackar vi för pratstunden och önskar lycka till.

Matchen livesänds fritt med enklare utrustning: https://play.staylive.se/molndalbandy/l/39332

Skribent: Webmaster
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info