Hoppa till sidans innehåll

Dam: Kvartsfinal 2

28 FEB 2021 09:14
Söndag kl 1700 är det dags för damlagets 2:a kvartsfinal mot Skutskär. Matchen spelas i Recoveryhallen i Uppsala. Kvartsfinalerna spelas i bäst av 2 matcher och Skutskär har med sig resultatet 0-10 från fredagens kvartsfinal.
  • Skapad: 28 FEB 2021 09:14

- Resultatet i fredagens match blev inte vad vi hade hoppats på, säger lagledare Martin Lindberg. Nu har vi samlat ihop oss och är väldigt överens om att verkligen göra vad vi kan för att få med oss ett bättre resultat i kvartsfinal 2.

- Vi var alla väldigt besvikna efter fredagens match, alla är ju vinnarskallar och en sådan förlust i en sådan viktig match tar hårt, fortsätter Martin

- Nu har det ju gått någon dag och lite tidigt kanske men när vi ser tillbaka på det vi gjort under ett och ett halvt års tid kommer vi att vara riktigt stolta, vi kommer inför matchen idag påminna tjejerna om det. Vi vann allsvenska dambandycupen 2019, vi vann allsvenskan södra 2019/2020, vi vann kvalet mot Söråker och gick upp i elitserien, vi kom 6:a i elitserien i år, vi spelar kvartsfinal i SM-slutspel, vi lyckades med vår målsättning vilket var att just komma till slutspel. Förutom de rent sportsliga resultaten tror jag även vi har bidragit till att underlätta halldiskussionerna med kommunen, vi har förhoppningsvis en liten del i att vi under säsongen ökat tillströmmningen av flickor till Mölndal bandys verksamhet, vi har blivit exponerade i media Mölndalsposten, Bandypuls mm på ett sätt som vi inte blivit tidigare, vi har på allvar visat att vi som förening satsar jämlikt på våra lag, fortsätter Martin.

- Som sagt med lite perspektiv kommer vi att vara stolta över det vi har gjort men vi får inte vara nöjda. Idag gäller det att glömma fredagen och påminna oss om allt bra vi bidragit till och använda det som lite tändvätska när vi fokuserar på den match som ligger framför oss. Och idag vill vi verkligen visa att vi kan bättre än i fredags, avslutar Martin

Skribent: Webmaster
E-post: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info