Hoppa till sidans innehåll

Dam: Matchdags

26 SEP 2020 08:28
1130 är det dags för match #2 i svenska cupen för damlaget. För motståndet denna gång står KS Bandy (Kareby/Surte Bandy). Vi träffar Martin Lindberg innan matchstart.
  • Uppdaterad: 26 SEP 2020 08:28

Bägge lagen hade en tuff första match med förlust för Mölndal mot Västerås med 10-0 och KS förlorade mot Villa med 14-1. Dagens match i Ale arena lär bli betydligt jämnare. Hur känns det med match #2 i Svenska Cupen?

- Härligt med tävlingsmatcher så här tidigt på säsongen, även om vi för vår del ser detta som riktigt bra träningsmatcher inför elitseriesäsongen.

Hur är läget i laget?

- Ett härligt och bra go i laget. Även om vi förlorade mot Västerås var det skönt att komma igång med en riktigt svår match. Nu finns det liksom inget som kan bli svårare. Vi har efter matchen mot Västerås tränat på bra och nu har vi även Regina och Astrid tillbaka i laget igen. Både Regina och Astrid är oerhört jobbiga att möta för motståndarna. Efter Tilda var både Regina och Astrid våra främsta målskyttar förra säsongen.

Hur ser ni på motståndet?

- KS Bandy, regerande F17 mästarna, med en säsong i elitserien bakom sig är ett riktigt åkstarkt och välutbildat lag. En liten fördel för KS naturligtvis med träningsmöjligheterna dom har på stor is. Dom får nog räknas som favoriter och det kommer från vår sida inte vara någon risk för underskattning.

Och vad tror du om resultatet?

- En jämn och tuff match där vi drar längsta strået med 2 mål!

Då önskar vi lycka till!

Matchen spelas lördag 26 september 1130 i Ale arena. Ale tillåter ingen publik till matcherna. Men matchen går att följa på elitrapport.se eller bandygrytan.se

Skribent: Webmaster
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info