Hoppa till sidans innehåll

Herr: Läget i laget

29 AUG 2020 13:30
Webbsidan har lite information om herrlaget att bjuda på.
  • Uppdaterad: 29 AUG 2020 13:30

Hej Pär!

Hej Bengt!


Mölndal Bandys lag är gått på is och vi förstår att förberdelserna inför kommande säsong pågår för fullt. Vi är många som  undrar: Hur är läget i herrlaget?


Vi håller på med sista förberedelserna gällande försäsongen och har förhoppningsvis snart klart med våra sista träningsmatchmotståndare.


Redan vecka 37 (söndag) siktar vi på vår första träningsmatch (motståndare inte klar). Sedan kommer vi spela mot Blåsut och Kålland och åka på träningsläger i Vetlanda en helg där vi möter Tjust och Tranås. Därefter är det dags för Bäst i Väst och eventuellt en träningsmatch till innan seriestarten.


I serien är det 11 lag med. Vi kommer spela dubbelmöten mot 4 lag, trippelmöte mot Surte och enkelmöte med de 5 lag som ligger längst bort geografiskt. Seriepremiären är planerad 8 nov hemma mot Otterbäcken, men så tidigt brukar vi inte ha is på Åby så den lär bli flyttad.

Gällande truppen så har vi tre återvändare - Christoffer Trysberg, Filip Backner och Antony Andersson. Dessutom kommer Robin Wang testa att göra comeback efter skada.


Tackar, bra nu har läsare på hemsidan fått lite uppdateringar. Vi håller kontaken med varandra framöver.

Det var så lite så. Vi hörs!

Skribent: Bengt Dahlquist
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info