Hoppa till sidans innehåll

Kan du hjälpa oss att växa och att växla upp?

05 OKT 2021 20:50
För att möta utvecklingen och föreningens höga ambitioner måste vi fortsätta att VÄXLA UPP och därför riktar vi oss till alla er som har lust och vilja att hjälpa till i föreningen. Ingen kan göra allt men många kan göra något.
  • Skapad: 05 OKT 2021 20:50

Nu går vi snart in i en vanlig säsong Igen efter förra årets pandemidrabbade säsong. Med ett damlag i elitserien, ett herrlag med ambitionen att nå allsvenskan, ett flertal ungdomslag och vårt skridskokul för små barn och ungdomar krävs många händer och fötter för att få verksamheten att gå runt.

Vi har ett akut behov av förstärkning till ARRANGEMANGSGRUPPEN för att kunna erbjuda det stöd som som behövs runt våra matcher på högsta elitnivå. Till ARRANGEMANGGRUPPEN behöver vi:

Matchsekreterare (protokollföring vid match, utbildning sker 24 oktober)

Speaker vid våra matcher

Säkerhetsansvarig (ha koll på att säkerheten på arenan är under kontroll)

Sjukvård (sjuksköterska i beredskap på arenan under matcher)

och även andra roller som sargvakter, bollkallar, publikvärdar och lagvärdar

Kontakta Eva Adolfsson (This is a mailto link) om du är intresserad. Perfekt om du vill se bandy och samtidigt dra ett strå till stacken.

Vi behöver även hjälp till grupperna nedan. Vänligen kontakta Hans Eriksson (This is a mailto link / 0736-205807) eller personerna nedan om du är intresserad eller har funderingar/frågor kring rollerna.

SPONSORGRUPPEN: Utveckla och bevara våra viktiga sponsorer. Här finns redan en grupp som startat och kontakta gärna Martin Lindberg (This is a mailto link ) om du är intresserad.

INKÖPSGRUPPEN: Organisera och samordna inköp av material till föreningens alla lag.

MEDLEMSGRUPPEN: Huvuduppgift att hantera medlemsregister samt licenser för spelare.

KOMMUNIKATIONSGRUPPEN: Synliggöra föreningen internt och externt. Det handlar dels om att filma dam- och herrlagets hemmamatcher, arbeta med våra sociala medier samt sprida intresset för Mölndals Bandy i vår region.

KLUBBSTUGA och KAFÉGRUPPEN: Vi vill göra klubbstugan till en naturlig samlingsplats för alla medlemmar och erbjuda ett bra fungerande kafe kring matcher och arrangemang. Susanne Trysberg (This is a mailto link ) är med och tar hand om Kafédelen men vi behöver mer hjälp kring klubbstugan.

FÖRSÄLJNINGSGRUPPEN: Öka intäkter till föreningen genom försäljning av kakor/Newbody, lotter etc.

SPORTCHEF: En viktigt roll med huvuduppgift att se till att föreningen kan erbjuda ett lag till alla att träna och spela i för både ungdomar och seniorer.

SKRIDSKO-BANDYKULGRUPPEN: Huvuduppgiften är att rekrytera nya unga medlemmar genom att arrangera skridskokul/idrottskolan under säsongen.

Skribent: Martin Lindberg
E-post: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info