Hoppa till sidans innehåll

Läget i damlaget: Anfallare

02 AUG 2019 13:03
Idag avslutar vi presentationen av damlaget med våra anfallsspelare under nästa säsong, Regina Nilsson 28 år, Lovisa Kylbrink 28 år och Josefine Nordin 21 år.
  • Skapad: 02 AUG 2019 13:03

Kommentar från Martin Lindberg.

-Ett av de roligaste beskeden inför den kommande säsongen är att Regina väljer att fortsätta i Mölndal bandy. Regina kom till oss förra säsongen från Surte/Kareby men har en gedigen bandybakgrund från Umedalen och Kalix. Regina är en riktig målgörare som även kan användas på det offensiva mittfältet. Förra säsongen blev Regina vår bästa målskytt, hon har ett bra skott och är en mycket bra skridskoåkare. Hoppas och tror att Regina tar ytterligare ett kliv nästa säsong.

-I Lovisa och Josefine har vi två starka straffområdesspelare som bägge vet var man ska vara för att få en målchans. Lovisa kom förra säsongen tillbaka till oss efter ett antal års uppehåll. Lovisa med en bakgrund i Grästorp och även med erfarenhet från hockeyn är tuff och svår för motståndarna att möta. Josefine kom till oss från Härnösand förra säsongen men är fortfarande lite osäker om hon blir kvar i Göteborgsområdet den kommande säsongen. Josefin har annars ett väldigt bra skott och blev bara bättre och bättre under säsongen som gick.

-I och med dagens tre spelare avslutar vi presentationen av damlaget inför säsongen 2019/2020. Förutom de presenterade spelarna har vi ytterligare några spelare som vi räknar med kommer att fortsätta, där kan vi nämna Ellen Frisk 17 år, en snabb anfallsinriktad spelare som var med sporadiskt förra året , vi har också Ebba Molinder 19 år som tränat med oss flera säsonger men inte spelat några matcher. Förutom dessa har vi eventuellt några som efter nåt års uppehåll kommer tillbaka i träning men som vi ännu inte vet hur det blir med matchandet. I det stora hela ser det väldigt bra ut inför nästa säsong!

Då tackar vi för presentationerna och vill även informera att truppsidan är uppdaterad med dessa spelare.

Skribent: Martin Lindberg
Epost: Adressen Gömd

 

Matchrapportering- Live!


Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

 

Test: 

Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info