Hoppa till sidans innehåll

Läget i damlaget: Försvarsspelare

09 JUN 2019 10:50
Vi fortsätter vår presentation av damlaget med några försvarsspelare vi har gjort klart med inför nästa säsong. Alva Lindberg 23 år, Desiré Kyrk 25 år, Maija Virkki 20 år och Elin Adolfsson 25 år.
  • Uppdaterad: 09 JUN 2019 10:50

Kommentar från Martin Lindberg:

- Enormt roligt att dessa 4 spelare väljer att fortsätta! I dessa 4 spelare har vi en enorm försvarsstyrka med mycket rutin. Alla bidrar både på och vid sidan av isen och alla är en del av lagets ryggrad och själ.

Och kan du beskriva spelarna?

- Alva egen produkt (Kållered, Mölndal), spelat libro de senaste säsongerna och är en spelare med bra speluppfattning med mycket tålamod som sällan går bort sig.

- Desiré kom till oss för ett antal säsonger sedan från Västerstrand, lagkapten och hög närvaro i allt som hon gör. Brytsäker och skridskostark, kan både spela back, halv eller libro.

- Maija, ny förra säsongen från Hammarby, hög närvaro och alltid förbered. Intensiv spelare som gärna kliver fram också hon användbar i flera positioner.

- Elin Kålleredsprodukt från unga år med mycket rutin och elitserieerfarenhet från Kareby, tillbaka till bandyn och Mölndal förra säsongen efter några säsongers uppehåll. Brytsäker, tuff och följsam försvarsspelare som är mycket svårforcerad. Framförallt back men kan även hon spela libro och även på det defensiva mittfältet.

- Vi har även ett antal av övriga spelare som kan kliva ner som försvarsspelare om det skulle behövas men det får vi återkomma till vid presentation av dessa. Ta gärna en titt på damlagets truppsida som nu är uppdaterad med våra fyra försvarsspelare.

Då tackar vi för detta och återkommer i närtid med fler spelare.

Skribent: Martin Lindberg
Epost: Adressen Gömd

 

Mölndal Bandy stödjer
Ung Cancer!

Matchrapportering- Live!


Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

 

Test: 

Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info