Hoppa till sidans innehåll

Läget i damlaget: Halvor och mittfältare

10 JUN 2019 23:14
Idag presenterar vi 4 st spelskickliga spelare som alla kan användas i flera positioner, Stephanie Storme 23 år, Ebba Carlsson 16 år, Amanda Andreasson 24 år och Tintin Vahlin 21 år.
  • Skapad: 10 JUN 2019 23:14

Kommentar från Martin Lindberg:

- Här tror jag att vi har några av lagets nyckelspelare om vi ska lyckas under nästa säsong.

- Stephanie som kom till oss från Skirö för några säsonger sen är en ledare i laget både på och vid sidan av isen. Har spelat halv de senaste säsongerna och löser både offensiva som defensiva uppgifter på ett riktigt bra sätt. Har ett riktigt bra skott som vi vill ska komma mer till användning. Steff kan utan problem användas i en mer defensiv roll som försvare eller som defensiv mittfältare.

- Amanda, Kålleredspelare från barnsben, har under flera säsonger varit en av våra absolut viktigaste spelare. Hade lite tyngre under fjolåret men vi vet att Amanda kan bidra både försvarsmässigt som halv eller som försvarare men även offensivt med sin fina speluppfattning och skott i en offensivare roll. 

- Tintin, en frisk fläk som kom till oss från Hammaby förra säsongen, har en härlig bollkontroll och skridskoåkning och kan väl egentligen åka igenom de flesta försvar. Hoppas mycket på Tintin i det offensiva spelet nästa säsong.

- Ebba, egen produkt, kan bli hur bra som helst. Har sin styrka i offensiven med sitt driv och sin speluppfattning. Vi hoppas att Ebba fortsätter att utvecklas  och kommer då vara en av våra absolut viktigaste offensiva spelare de nästkommande säsongerna.

- Truppsidan är som vanligt uppdaterad med dagens spelare.

Skribent: Webmaster
Epost: Adressen Gömd

 

Mölndal Bandy stödjer
Ung Cancer!

Matchrapportering- Live!


Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

 

Test: 

Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info