Hoppa till sidans innehåll

Läget i damlaget: Mittfältare

15 JUL 2019 12:39
Efter några veckors uppehåll fortsätter vi presentationen med några av de mera utpräglade mittfältarna. Caroline Pettersson 24 år, Marie Jennesjö 27 år, Astrid Rosengren 24 år, Tilda Andersson 20 år, Linnéa Borg 18 år och Julia Thompson 17 år
  • Skapad: 15 JUL 2019 12:39

Kommentar från Martin Lindberg.

-Caroline är en av lagets absolut viktigaste defensiva spelare. Caroline kom till Mölndal för 4 säsonger sedan från Falun, har en härlig energi och är oerhört nyttig med sin snabbhet och vilja att ta hemjobbet. Marie också hon en viktig defensiv spelare. Marie har gjort 2 säsonger hos oss med ursprung från Villa och bidrar genom sin förmåga att läsa spelet, sin fysiska spelstil och sin brytsäkerhet.

- I Astrid och Tilda hittar vi kanske våra spelskickligaste spelare och vi är glada att bägge väljer att stanna kvar hos oss under nästa säsong. Astrid ny hos oss förra säsongen från Kareby, tillbaka till bandyn efter några säsongers uppehåll pga av en knäskada. Visade under förra säsongen vilken potential hon besitter och vi hoppas att Astrid under nästa säsong tar ytterligare ett kliv. Tilda, ursprungligen från Karlstad, har varit hos oss under flera säsonger och är en pålitlig offensiv spelare. Tilda bidrar alltid mycket med sin spelskicklighet och sin intensitet.

- Linnéa och Julia tillhör de yngre i truppen och är bägge egna Mölndalsprodukter som redan har testat på spel i damlaget. Linnéa är en spelskicklig spelare med bra spelsinne som går att använda i flera positioner. Julia har en bra fart, en orädd spelstil och bidrar med ett starkt engagemang.

Truppsidan är uppdaterad med dessa spelare.

Skribent: Martin Lindberg
Epost: Adressen Gömd

 

Matchrapportering- Live!


Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

 

Test: 

Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info