Hoppa till sidans innehåll

Mölndal Bandy har haft Årsmöte-2019

25 MAJ 2019 12:55
En sammanfattning av mötet finns att läsa.
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2019 12:55

Mölndal Bandy har haft Årsmöte-2019

Jan Adolfsson valdes till ordförande för mötet. Verksamhetsberättelsen lästes igenom punkt för punkt. Mötet fick exempelvis veta att budgeten- och resultatrapporten visar på balans, vilket gillades av mötesdeltagarna. Revisionsberättelsen lästes upp och godkändes.

Medlemsavgifterna kommer att justeras något, en ökning med 100kr för alla medlemmar. Ny medlemsavgift är numera 500kr. Motsvarande höjning för familjeavgiften blir då 200 kr. Vilket innebär att familjeavgiften blir 2400kr.

Uppdaterade stagar. Föreningen har fått påpekande från RF att stadgarna är gamla och inte följer praxis. Styrelsen har därför tagit fram uppdaterade stadgar baserade på RF´s mall. Förslaget om stadgeändringen godkändes och fastställdes.

Motion om nytt klubbmärke med ändrat årtal. Det har inkommit en motion om att vi bör uppdatera loggan så att det framgår att föreningen har anor från 1916 istället för 1973
Mötet diskuterade motionen och beslutade att klubben tillsätter en grupp för att utreda vilket år föreningen anses bildad och hur klubbmärket ska se ut om årtalet förändras.

Övrig information

I samband med mötet serverades kaffe med dopp. Vi fick då också en intressant lägesrapport om status vad det gäller situationen kring en hallbyggnad för skridskosport vid nuvarande Åby Isstadion.

Därefter avslutades mötet av Jan Adolfsson.

Hur styrelsen nu efter årsmötet är sammansatt finns att läsa här på hemsidan:

https://idrottonline.se/MolndalBK-Bandy/foreningen/Styrelsen2019-2020

/Styrelsen

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd

 

Mölndal Bandy stödjer
Ung Cancer!

Matchrapportering- Live!


Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

 

Test: 

Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info