Hoppa till sidans innehåll

Noterat från MB årsmöte 2020

15 MAJ 2020 08:49
Här finns en kortare sammanfattning att läsa.
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2020 08:49

Med armlängds avstånd hölls och genomfördes programenligt årsmötet på tisdagskvällen.

Till ordförande för möte valdes Jan Adolfsson och sekreterare Pär Ringbo. Jan gick igenom verksamhetsberättelsen, däri det beskrivs om den fina verksamhet föreningen har. Exempelvis är föreningens ekonomi i balans vilket är viktigt. Sportsligt poängterades damlagets avancemang till elitserien och skridskokul/bandyskolans utveckling av deltagarantalet, som också är mycket glädjande. Den som vill fördjupa sig i det gångna bandyåret läser mer detaljerat i verksamhetsberättelsen.

Till ordförande för kommande år valdes Jan Adolfsson och ny ledamot i föreningen är Martin Lidén. Vi hälsar Martin varmt välkommen in i styrelsen! Till sekreterare valdes Caroline Svensson i det efterföljande konstituerade styrelsemötet. I övrigt behåller styrelsemedlemmarna sina poster.

Vid den avslutande informationsstunden informerades mötet om att herrlaget har ett nytt tränarteam, Jonas Trysberg och Pär Ringbo vilket är en bra lösning som föreningen tror mycket på. Per-Anders Trysberg fortsätter som lagledare. Vi tackar Jan Adolfsson som varit tränare för a-laget i många år och Christoffer Olsson som var tränare senaste säsongen.

Mötet informerades även om hallstatusen och att det viktiga kommunfullmäktigemötet 17 juni när tjänstemännens underlag presenteras för politikerna som beslutar om huruvida man ska gå vidare och bygga in bandybanan. Preliminär budget läggs i så fall i juni och beslutas slutligen i november.

Mot slutet tackade ordföranden alla bandyvänner, ingen nämnd ingen glömd som på olika sätt stöttat föreningen under året.

Till mötet dracks det gott kaffe med goda tårtor, som Hans ordnat med.

Styrelsen 2020/2021

Ledarmöten: Jan Adolfsson, Claes Trysberg, Hans Eriksson, Eva Andreasson, Martin Lidén, Mats Pettersson, Caroline Svensson och Pär Ringbo.

Ersättare: Ingemar Pettersson, Gunnar Wengström och Bengt Dahlquist

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info