Hoppa till sidans innehåll

Nytt i april/maj

2018-04-16 14:26
Det händer hos oss. Vi har haft en röj- och städdag i helgen och fixat till det i omklädningsrum, förråd och i klubbstugan, precis som det var planerat. Bra att så många kunde ställa upp.
  • Uppdaterad: 2018-08-21 23:19

Sedan en tid har det meddelats i social medier att tränaren för herrlaget de senaste åren Stefan Nordén väljer att kliva av. Vi tackar honom för ett fantastiskt bra jobb de åren han var med i klubben. Stefan tillförde en ny dimension i vårt spel.

Herrseniorerna gjorde återigen en bra säsong med en andra plats i en bra div 1 serie. När ordinarie spelare från fjolåret inte var med och med Loheden långtidskadad, fick många unga spelare kliva fram och gjorde det med bravur. Exempelvis fick två 14-åringar och en 40-åring göra debut i A-laget.

Damlaget har spelat ihop sig under säsongen på ett riktigt bra sätt och tog många poäng mot slutet, vilket bådar gott för kommande säsong. Ungdomslagen och Skridskokul/Bandykul har lirat som bara den i vått och torrt. Lägg märke till att vi haft en ökning i år igen med antalet barn som började i Skrisdkokul/Bandykul vilket är jätteroligt.

Mölndal Bandy passar också på att här och nu tacka sponsorer och bandyvänner för allt stöd och stöttning till vår verksamhet. För fjärde året på raken ökade sponsorintäkterna, vilket är otroligt viktigt i vår satsning på avancera i seniorserierna och öka antalet ungdomslag.

Njut nu av den ljusa årstiden och välkomna tillbaka så snart det är dags för bandy på is igen.

/Styrelsen

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd

 

Matchrapportering- Live!

Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info