Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger i Nässjö för damerna

03 OKT 2021 19:48
Under söndagen avslutades ett lyckat träningsläger i Nässjö. Under lägret spelades en träningsmatch mot det allsvenska laget Tranås. Matchen vanns med 6-2 efter mål av Meja (2), Tilda (2), Elin och Caroline.
  • Skapad: 03 OKT 2021 19:48

Vi träffar lagledare Martin Lindberg

Träningsläger i Nässjö, varför just Nässjö.

- Framförallt för att vi fick en inbjudan till en träningsmatch mot Tranås vilket vi är väldigt tacksamma över. Och när det sen visade sig att det dessutom fanns lediga bokningsbara tider i Stinsen arena gjorde vi slag i saken. Tillgången på istider i vårt närområde är riktigt bekymmersamt och egentligen vet jag inte om det håller att spela i elitserien med så lite tillgång till stor is, men vi kämpar på och hoppas att vi snart har tillgång till en egen hall i Mölndal.

Hur har programmet sett ut.

- Vi åkte i lördags morse och anlände till Stinsen arena enligt normala matchrutiner. Vi spelade träningsmatchen och sen checkade vi in på Lövhults vandrarhem. Därefter hade vi en enkel teambuildingövning innan vi begav oss iväg för att gemensamt bowla. Tidig kväll och sen upp tidigt söndag för ett rejält träningspass i Stinsen arena. Efter det gemensam lunch och lite taktiksnack och utvärdering innan vi begav oss hemåt igen. Riktigt lyckat och speciellt roligt att vi fick med oss våra spelare på utvecklingsavtal, Sunvära spelarna Julia Åkerberg och Fanny Pettersson samt IFK Vänersborg målvakt Elin Johansson.

Och seger i träningsmatchen?

- Ja det var verkligen skönt även om det satt hårt inne. Niclas Lindberg har kommit in med nya idéer och vill sätta tydliga roller och agerande i både försvarsspelet och anfallsspelet där vi vill jobba bort lite gamla synder. Vi laborerade lite med uppställningen och gjorde förutbestämda förändringar mellan halvlekarna, då Niclas vill se fler i fler roller innan han sätter laget. I slutändan var det ändå inget snack, även om Tranås verkligen bjöd upp till motstånd med ett riktigt ungt och spelskickligt lag.

Och hur ser er fortsättning ut?

- Träning som vanligt i veckan och därefter en riktigt utmanande men inspirerande match i Svenska Cupen mot Sverige tvåan Västerås ”hemma” i Arena Vänersborgs på lördag.

Då tackar vi för pratstunden och önskar lycka till.

Skribent: Martin Lindberg
E-post: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info