Hoppa till sidans innehåll

Tufft smäll för damlaget

28 NOV 2021 07:58
Det blev en tuff smäll för damlaget i matchen mot Sandviken. Damlaget förlorade med siffrorna 0-9 efter det att Sandviken i första halvlek tagit ledningen med 0-5 efter fyra hörnmål och ett straffmål.
  • Skapad: 28 NOV 2021 07:58

Vi träffar för dagen coachande Martin Lindberg efter matchen.

Tuff start för er i den pågående bortaturnén mot Sandviken och Skutskär. Förlust med 0-9 i matchen mot Sandviken, hur ser du på matchen?

- Inte riktigt vad vi trott eller hoppats på. Det var en riktigt bra tändning innan matchen och jag tycker vi börjar piggt med ett bra kombinationsspel. Vi är väldigt täta defensivt men efterhand som halvleken går tappar vi lite kontakten med motståndarna och ger dom lite för mycket yta. Tyvärr får dom under första halvleken väldigt bra utdelning på sitt hörnskytte som förstör denna kvällen för oss.

Fyra hörnmål på åtta hörnor vad hände där?

- Dels ger vi dom för mycket hörnor genom att vi ger dom för mycket yta att komma ända ner till kortlinjen. Sen har dom bra utdelning och vårt rus som gjort ett suveränt arbete i flera tidigare matcher får inte riktigt grepp på Sandvikens duktiga skyttar. Vi ändrar lite taktik i de defensiva hörnorna efter paus vilket gör att det inte blir fler hörnmål efter första halvleken.

0-5 i paus, vad händer i andra?

- Vi är naturligtvis väldigt besvikna i halvlek men bestämmer oss för att komma ut som till en ny match. Vi startar dock tyvärr som vi slutar första halvlek med ett misstag som ger Sandviken ett friläge i stort sett och det står 0-6 efter någon minut in i andra halvlek. Vi spelar upp oss och tar efter en stund timeout och ändrar om lite i laget för att ytterligare lyfta vårt spel. Vi vinner mer boll och skapar ett antal lägen men blottar oss också mera bakåt. Innan matchen är slut har Sandviken gjort ytterligare tre mål och vinner med 0-9.

Är det något du tar med dig från matchen?

- Att vi skapar mer offensivt än i tidigare matcher. För oss är det viktigt att skaka av oss det här och försöka korrigera det som var mindre bra, och ta med oss det som var bra till dagens match mot Skutskär innan vi vänder hem igen.

Skribent: Webmaster
E-post: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info