Hoppa till sidans innehåll

Uppstart för damlaget

08 AUG 2013 23:41
På måndag drar damlaget igång försäsongen och redaktionen tog ett snack med Urban Aheinen som var mitt uppe i semesterpackningen när vi når honom. Det stämmer, jag ska smita iväg till fjällen en veckan innan det är för sent.
  • Skapad: 08 AUG 2013 23:41

Ni startar upp träningen på måndag.
Ja de stämmer, vi har kört ihop under Maj och Juni och det har varit riktigt bra uppslutning. Sen har tjejerna kört egen träning under Juli så jag hoppas de kommer väl förberedda till uppstarten.
Inledningsvis kommer vi köra två dagar i veckan (måndagar & onsdagar på Åby) fram tills vi går på is i September. Då ökar vi till tre pass i veckan.

Hur ser truppen ut jämnfört med i vintras?
Vi tappar målvakten Linnea Backman som flyttat hem. Annars är alla spelare kvar, samma ledarstab och vi gjorde i veckan klart med första nyförvärvet.
Anna Gustafsson, 22 år från Jönköping. En offensiv spelare som bland annat vunnit F17 SM 2007 har skrivit på och jag hoppas vi kan hitta ett par spelare till när skolorna startar upp.
Truppen är likt förra året lite för tunn och vi är känslig för skador/sjukdommar. Anna tog själv kontakt med klubben och jag hoppas fler gör det om de vill spela bandy och alla skall veta att de är välkomna till Mölndal.

Vad har du för förväntningar på säsongen?
Lite tidigt att säga men jag ser verkligen fram emot att dra igång. Tjejerna tog ett stort steg förra året och vi ska ändra på några saker till i år och förhoppningsvis ger det positiv effekt.
Det nya seriesystemet ställer också till det lite med tanke på att vi inte ens kommer ha is hemma på Åby när seriestartar i mitten av November och sen kommer det ett långt jul/nyårs uppehåll i år igen och det ska vi utnyttja på ett bättre sätt i år.
Det finns hela tiden saker att slipa på och vi ska ta lärdom av förra säsongen.

Då tackar för vi för pratstunden och önskar en trevlig semester.
Tack.

Skribent: Martin Lindberg

 

Matchrapportering- Live!

 

Logga sponsorhuset

 

 

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info