Hoppa till sidans innehåll

Bäst i Väst 2020

19 OKT 2020 21:16
I helgen spelades Bäst i Väst i Ale arena och Mölndal Bandy, Sure BK, SK Höjden och Skirö AIK var med
  • Uppdaterad: 19 OKT 2020 21:16

 16-17/10- 2020

Ale Arena

Mölndal - Höjden 4-1

Vi mötte Höjden i första matchen och det blev vinst med 4-1. Redan i 8:e minuten tog vi ledningen och befälet i matchen, men hade svårt att komma till avslut när Höjden backade hem med hela laget. De försökte få till kontringar framför allt genom sina bägge ytterhalvor. Kvitteringen kom efter 25 minuter
på en retur, men redan minuten efter tog Mölndal ledningen och kommandot igen. Vi hade 6 avbytare i matchen och lät alla spela mycket, vilket kanske gjorde att det egna spelet blev lite ryckigt.

I andra halvlek åkte dessvärre Christoffer Trysberg i isen i en närkamp med en Höjdenspelare, och med misstänkt hjärnskakning som följd.

Skirö - Mölndal 6-4


Matchen mot Skirö blev en jämn och spännande historia. Skirö spelade framför allt med lyft och gjorde det framgångsrikt inledningsvis. 2-0 efter 7 minuter. Med högre press på Skirös bollhållare och med högre fart i passningsspelet tog vi över spelet och kunde gå upp i 3-2-ledning i paus. En halvlek vi är klart nöjda med mot ett Skirö som var bra.

I andra halvlek fortsatte Skirö att framgångsrikt spela med lyft och vände på matchen på 17 minuter till och gick upp i 5-3-ledning. Jakob Tiderman slog in sin tredje straff i matchen till 5-4 i 55:e minuten och vi låg på för en kvittering, när Skirö kunde stänga matchen (6-4).

Surte - Mölndal 3-1

Inför sista matchen hade Surte, Skirö och vi vunnit varsin match, och vinst var ett måste för att ha en chans till cupseger. Återigen spelade vi bra, men det var stolpe ut som gällde. Två ramträffar i första halvlek, och en i andra. Dessutom en boll precis innanför mållinjen vid 1-2-underläge som dock inte uppfattades av rättskiparna. Istället kunde Surte avgöra på en hörna i slutet av matchen.

Generellt är vi väldigt nöjda med cupen och vi fick många av de svar vi sökte. Många var bra och extra utropstecken för Jesper Åkerlund som hittills inte varit med så mycket, Jakob Hedlund med stort defensivt jobb på mitten och Jakob Tiderman med bra skytte. Tråkigt så klart med eventuell hjärnskakning på Cricke.

Nu kommer vi att fortsatt träna på rink men släppa lite på den tunga träningen för att vässa på formen inför seriepremiären (7 nov 13:15 mot Otterbäcken i just Ale Arena).

/Pär

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info