Hoppa till sidans innehåll

Otterbäcken-Mölndal 2-1

10 FEB 2020 19:22
Jonas, vi som läser förstår att det var en regnig och blåsig tillställning på Otterstrand, berätta...
  • Uppdaterad: 10 FEB 2020 19:22

Otterbäckens BK - Mölndal Bandy 2-1 (0-0)

Söndagen den 9 februari 2020

Otterstrand

Det var ingen bandymatch vi spelade, det var utan att överdriva en vattenpolomatch. Tror även jag såg vita gäss på vågorna av vinden. Matchen kunde slutat 0-0, 1-1, 0-5, 5-0 men borde slutat 1-1. 

Första halvlek har vi stormvinden i ryggen och skapar några chanser och en del hörnor. Otterbäcken har en del chanser med bl.a. en straff som Bratt räddar och ett stolpskott. I andra halvlek har det trott eller ej börjat blåsa ännu mer och med vinden i ansiktet blir det både kallt och tufft.


Otterbäcken tar ledningen tidigt in i andra på en omställning där vi går bort oss på flera platser. Efter detta kämpar vi in oss i matchen och skapar flera lägen. Samuel skjuter i stolpen, Martin har en boll inne som blir bortdömt korrekt för hög klubba och Julle har ett gäng skottläge. Till sist lyfts en boll in i straffområdet som Axel lyckas vara först på innan målvakten kommer ut, bollen går i en båge in i mål.

Efter detta händer inte så mycket i matchen till Otterbäcken får, med betoning på får, ett mål det sista som händer tillföljd av att Patrik blir bortscreenad totalt, något som Anton blev utvisad för i första halvlek, detta dock utan åtgärd från domare som står 1,5m ifrån, och Otterbäcken lyckas trassla in bollen igenom vår mur.


Trots det tråkiga avslutet gör vi en riktig kämpainsats och grabbarna visar en enorm moral med tanke på att att åka till Otterbäcken en söndag, kriga i ösregn och storm i en match som inte gäller någonting. Så stolt som lagkapten trots förlusten.

Mvh
Jonas

Mölndals mål: Axel Jansson

Elitrapport

https://2-dot-elitrapport-api.appspot.com/report?gid=28385

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info