Hoppa till sidans innehåll

Vargöns BK- Mölndal Bandy 2-3

2018-02-18 18:32
Seger i matchen mot Vargön
  • Uppdaterad: 2018-02-18 22:25

Vargöns BK- Mölndal Bandy 2-3 (0-1)

Söndagen den 18/2 2018

Arena Vänersborg

Hej Jan

Läser så här i efterhand på Elitrapport att vi ställde upp med några för säsongen nya namn i truppen mot Vargön, förklara.

- Ja, det stämmer. Vi har nu mot slutet av säsongen skador, sjukdomar och andra förhinder i truppen. Då är det bara att kan ringa in manskap med rutin. Martin Lind som tillhör ledarstaben i damlaget och spelar matcher i utvecklingslaget och Daniel Olsson kunde ställa upp, bra. Daniel har redan spelat någon match i tidigare i år. Lasse Frisk var tillbaka i A-laget, det är några säsonger sedan senast. Lasse gjorde ett bra jobb och dessutom ett av målen, kul.

- Spelidéen idag gick ut på att tänka på att inte dra upp tempot för mycket, utan helt enkelt spara energi. Jag är nöjd med lagarbetet som sådant, men det blev faktiskt onödigt spännande mot slutet. I övrigt kan du skriva att Jonas körde på bra som vanlig. Matchens höjdpunkt var utan tvekan Christoffers 0-3 mål, bandygodis kallas det visst.

Nu har vi en match kvar i seriespelet, mot Surte nästa helg. Nu gäller det att samla ihop krafterna, fokusera på uppgiften och avsluta på bästa sätt.

- Ja, det ska vi göra, vi hörs

Källkontroll:

Hej Lasse. Janne och jag sätter ihop några rader om dagens match och undrar: Hur många säsonger sedan är det sedan du spelade i A-laget? Du gjorde ett gott jobb har jag hört.

- Ja det gick över förväntan både för mig och för laget! Tror att det sitter en lagbild från 2006-07 i klubbstugan, det var nog sista säsongen i a-laget. Eller senaste kanske man ska säga!

Precis

 

Mölndals mål idag gjordes av: Christoffer Trysberg 2 och Lasse Frisk 1

Skribent: webmaster
Epost: Adressen Gömd

 

Matchrapportering- Live!

Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info