Hoppa till sidans innehåll

Kållered BK – Surte BK 8-4 (2-2)

27 DEC 2011 12:00
Annandagsbandyn mot Surte slutade med vinst 8-4 efter en välspelad och relativt jämn match men med fördel Kållered, som lyckades visa vasshet i avsluten sista minuterna.
  • Uppdaterad: 27 DEC 2011 12:19

Mål: Patrik Risedal 2, Stefan Johansson 2, Jesper Ferm, Niklas Barrefors, Niklas Björkman, Johan Ekängen

Publik: Ca 150

 

Innan matchen startade visade det sig att domare Bengtsson skulle blåsa själv i pipan och offsideavblåsningarna skulle bli lidande. Som vanligt blåste det på Åby och första halvlek fick Kållered vinden i ryggen.

Första halvtimmen visade vi bäst fart och var något mer spelförande. Ferm satte första målet redan i 8:e minuten. Barrefors solokörde från egen plan och satte 2-0 i 28:e minuten. Samme Barrefors bröt senare bollen i vårt straffområde och vi fick en straff emot oss, som Surte tog till vara på och gjorde 2-1. Surte fick igång sitt spel efter målet och kvitterade någon minut senare och det var match igen. 2-2 i halvtid.

 

Andra halvlek börjar med att Surte får sin andra straff i matchen och tar ledningen för första gången i matchen. Vi svarar nästan direkt genom mål av Johansson (3-3) och Risedal (4-3). Surte reducerar igen, till 4-4 efter en solo åkning från halva plan.

I tio minuter står matchen och väger mellan lagen, men vi lyckas genom ett kanonskott av Björkman, en bra bit utanför straffområdet, åter ta ledningen med 5-4. Vi försöker ta tillbaka spelet, men spelet är fortfarande lite fram och tillbaka mellan lagen. I 79 minuten krockar domare Bengtsson med spelare och det blir ett avbrott på någon minut och båda lagen kan snacka ihop sig.

I 86:e minuten gör Risedal sitt andra mål (6-4) och matchen är i princip avgjord. Vi fortsätter åka matchen ut och lyckas få in två mål till i princip på de sista chanserna vi skapar. Matchen slutar 8-4, den var jämn men välförtjänt vinst eftersom vi hade mer spel och var vassare i avsluten.

Roligt att många Surte supportrar var på plats vilket gjorde matchen till en av de publikrikaste matcherna hittills under säsongen. Nästa match blir eventuellt returmöte mot Surte igen i Ale Arena (datum inte bestämt ännu) annars är nästa match mot SK Höjden den 6:e januari 17.15.

 

Laguppställning:

Niklas Bratt

Niklas Barrefors

Sebastien Gustafsson

Marcus Adolfsson

Petter Gunnarsson

Johan Ekängen

Niklas Björkman

Patrik Risedal

Stefan Johansson

David Gunnarsson

Jesper Ferm

Fredrik Stensson

 

Se också för mer info:

http://www.everysport.com/sport/bandy/division-2-herr/gteborg-hallnad-mitt/event/2011-12-04/null-null/36366155

Skribent: Fredrik Stensson


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info