Hoppa till sidans innehåll

Kållered BK– Surte BK 9-7 (2-5)

29 JAN 2012 23:09
Det blev hemmavinst denna kväll efter en fantastisk upphämtning från 3-6 till 9-7
under de sista tjugo minuterarna, där Bratt i målet räddade en straff i 85:e minuten och Martin Larsson visade målfarlighet med totalt sju mål (!) i matchen varav fyra den sista kvarten.
  • Skapad: 29 JAN 2012 23:09

Mål: Martin Larsson 7, Lasse Frisk, David Gunnarsson

Publik: 92

På söndagskvällen väntade första matchen i uppflyttningsserien division 2 G/H, som spelas i enkelserie, så varje poäng är viktig. Förutsättningarna på Åby var goda med -1 och lite vind som vanligt. För tredje gången denna säsong stod Surte BK för motståndet. Tidigare möten har blivit hemmavinst för bägge lagen och en jämn match var att vänta…

 

Första halvlek började Kållered bäst genomatt ta ledning i 9:e minuten (Larsson), men flera målchanser missades under första kvarten och Surte svarade för en kvittering i 17:e. Vi tog återigen ledning 2-1 (Larsson). Surte tar dock över matchen efter dryga 30:e minuter och gör fyra raka mål och halvtidsställningen är 2-5. Första halvleken är någorlunda jämn men Surte tar vara på sina chanser bättre.

 

I andra halvlek fortsätter vi jobba på vårt spel och vi får en tidig reducering i 51:e minuten (Larsson), men vi drar på oss två stycken utvisningar och Surte ökar på sin ledning till 3-6.

I 70:e minuten kommer Niklas Barrefors igenom enda ner till kortlinjen och lyckas spela fram David Gunnarsson, som gör 4-6  och det känns som vi har chans att komma ikapp. Vi fortsätter sätta press på Surte efter målet, vilket gör att de tar en time-out i 74:e.

 

Nästan direkt efter time-outen är Larsson framme igen två gånger om och matchen är kvitterad till 6-6! Efter bara någon minut får vi en straff efter en neddragning och Lasse Frisk kan sätta 7-6. Spelat går snabbt fram och tillbaka sista tio. Surte får ny fart och får en straff i 85:e minuten och har läge att kvittera till 7-7, men Bratt i målet räddar!

Istället gör Larsson återigen mål till 8-6. Surte svarar direkt med 8-7 minuten efter, men Larsson hinner göra sitt sjunde mål till 9-7 innan domaren blåser av. Väl kämpat av alla i laget, men värt att notera är Bratt som gör en viktig straffräddning i slutet och Martin Larsson som gör sju mål.

Nästa match är hemma på söndag mot Oskarström.

 

Elitrapport 

 

Laguppställning:

1. Niklas Bratt (MV)

2. Sebastien Gustafsson

3. Tore Gottfriedsson

4. Lasse Frisk

5. Niklas Barrefors

6. Stefan Johansson

7. Patrik Risedal

10. David Gunnarsson

11. Gustav Löfholm

12. Niklas Stridh

13. Marcus Adolfsson

16. Martin Larsson

24. Anders Johansson

Skribent: Fredrik Stensson


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info