Hoppa till sidans innehåll

Kållereds BK – IFK Malmö 13-3 (6-2)

26 FEB 2012 22:23
Sista hemmamatchen för säsongen. Vi vinner med ganska stora siffror över ett reducerat IFK Malmö. Segern innebär i princip serievinst och uppflyttning till division 1.
  • Uppdaterad: 26 FEB 2012 22:55

Mål: Niklas Stridh 5, Lasse Frisk 4, Patrik Risedal 2, Niklas Barrefors, Johan Ekängen

Målpass: Stefan Johansson 3, Patrik Risedal 2, Johan Ekängen 2, Lasse Frisk, Niklas Stridh

Utvisningar: Sebastien Gustafsson 10 min, Niklas Stridh 10 min

Publik: 15 

 

Vinst idag och seriesegern i fixad, så alla var taggade idag. Vädret visade sig från sin bästa sida: soligt och kyligt när mörkret föll. IFK Malmö kom med bara 10 man och vi visste lite om våra motståndare, så det gällde och vara med från start.

 

Matchen började med att avspelet gick ner till Ekängen och han slog en välplacerad lyra som Niklas Stridh förvaltar väl genom att på dunka in bollen i nättaket och klockan hade knappt startat, men visade 13 sekunder och årets snabbast mål var ett faktum (vad jag tror iallafall). Vi visade att vi ville vinna och i 4:e minuten gör Barrefors 2-0 och minuten efter sätter Risedal 3-0.

 

Efter den bra starten av Kållered vaknar IFK Malmö till och vi visar lite lojhet, så Malmö tar chansen och spelar snyggt fram till en nästan fri Malmöspelare som sätter 3-1.  Halvleken fortsätter med någorlunda spel av oss ända till Stridh sätter 4-1 i 32:a minuten efter lite dribblande in i mål. Malmö reducera dock igen till 4-2 och är också nära att sätta 4-3, men bollen går i stolpen. Istället smörpassar Stefan Johansson, en perfekt placerad Stridh som gör sitt tredje mål och 5-2.  Risedal är också framme och gör 6-2 innan det blir halvtid.

 

Andra halvlek börjar liknande första med flera Kållereds mål: Lasse Frisk 7-2 (47:e) och sen Lasse igen på straff 8-2 (52:a min), Stridh gör sitt fjärde mål, 9-2, minuten efter. 10-2 gör Ekängen mål i samband med hörna. 10-3 gör Malmö på hörna i 59:e minuten.

 

Lasse Frisk sätter ytterligare två mål (76:e, 85:e). Stridh avslutar målskyttet med ett hörnmål i 90:e minuten och gör därmed sitt 5:e mål och blir matchens bäste målskytt i Kållered, tät följd av Lasse som ”bara” sätter fyra idag. Måste också tacka IFK Malmö som visar god vilja i matchen och tyvärr drabbar väl deras numerära underläge större delen matchen att deras spel mest blir försvarsspel, men de visar några kvalitéer med att de utnyttjar sina lägen och får in tre mål på oss.

 

Den 4:e mars spelar vi sista omgången borta mot Frillesås och förhoppningsvis kan vi ta ytterligare en vinst och gå obesegrade ur uppflyttningsserien division 2.

 

Matchen lirare: Stridh för hans 5 mål. Business samtal från coach denna veckan kanske…

 

Laguppställning:

Johan Wiman (MV)

Sebastien Gustafsson

Marcus Adolfsson

Niklas Barrefors

Gustav Löfholm

Anders Johansson

Stefan Johansson (LK)

Patrik Risedal

Niklas Stridh

Lasse Frisk

Anders Jonebring

Johan Ekängen

Martin Gustavsson

 

Matchprotokoll från Elitrapport:

http://www.elitrapport.se/Data/report2842.html

 

//Stenen


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info