Hoppa till sidans innehåll

Damlaget förlorade premiären

19 NOV 2013 21:44
Det blev förlust för damlaget i premiären i lördags. Nystartade Surte BK vann deras första match hemma i Ale Arena med 5-3 efter 3-1 ledning i paus. Vi tog ett snack med missnöjd tränare under söndagen. Urban Aheinen ta oss genom säsongen hittills.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2013 21:50

Ja vad ska man säga. Försäsongen har haft mer att önska. Det har varit halvdålig uppslutning och vi har en klart tunnare trupp i år vilket har speglat av sig på träningar och matcher. Vi är inte i samma fas som vi var vid samma tid förra året och det syntes i premiären. Vi var aldrig nära att hota och det är bara gratullera Surte till en stabil seger. De är klassen bättre än oss i lördags-
.
Ni fick en usel start, 0-2 efter 4 minuter.
Ja vi står och tittar på i inledningen, åker inte skridskor, vi är inte där helt enkelt och då blir man straffad ganska fort. Vi jobbar oss in lite i matchen efter reduceringen av Elin Hult efter 14 minuter men Surte är de klart bättre laget i första halvlek. Tyvärr missar vi en straff i slutsekunderna som kunde gett lite mer energi i pausvilan.
3-2 i inledningen av andra, trodde du vändligen skulle komma då ?
Jag måste alltid tro att det går att vända och det såg lite bättre ut en kort period i andra och vi fick lite energi av Elin Hults 3-2 mål och har sedan några bra lägen till kvittering, tyvärr blir vi rånade på en solklar straff när Elin Hult är igenom och dras ner, istället vänder spelet och Surte gör 4-2 i anfallet efter och där avgörs tyvärr matchen. VI orkar helt enkelt inte resa oss efter detta, luften bara gick ur oss. 

Med 20 minuter kvar hade jag planerat en time out och vi skulle göra en sista ansträngning och flytta om lite i laget och ändra taktik sista kvarten men det blev pannkaka av det mesta idag. då gör Surte 5-2 och ridå ner. 5-3 kommer som en klen tröts med 5 minuter kvar.

Några spelare du vill nämna i dagens match?
Tremålskytten Elin Hult och syster Cajsa är överlägset våra bästa spelare. Anna i målet gör några fina räddningar och håller oss kvar i matchen i första halvlek. Övriga har måga nivåer upp till vad de visat innan att de kan prestera.

Hur ska ni tackla Nässjö nbästa helg då ?
Isen lyser ju med sin frånvaro på Åby så blir att träna barmark och fortsätta nöta på i ishallen.
Vi mötte Nässjö på försäsongen och fick bra inblick i deras lag och hur de spelar så vi får ta med oss det och försöka bryta ihop och komma igen helt enkelt. Det kan i alla fall inte bli sämre än i lördags och tjejerna bör vara måttligt revanschsugna efter helgens förlust.

Vi tackar Urban för pratstunden och önskar Lycka Till mot Nässjö.

Skribent: Martin Lindberg

Lagledare- Dam och F19

MARTIN LINDBERG

Mölndal Bandy

Mobile +46734378567

This is a mailto link

 

Matchrapportering- Live!

 

Logga sponsorhuset

 

 

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link