Hoppa till sidans innehåll

Säsongen 13/14


Då var säsongen 13/14 slut!

Idag lördag 15:e mars spelade Mölndal P12 sina sista matcher för säsongen. Detta skedde på en träningscup i Ale arena. Vi spelade mot Surte, Frillesås och Höjden. Vi spelade stundtals bra men förlorade tyvärr alla matcher. Kändes lite som vi redan lagt av för säsongen. Hade också ett lite tunnt lag med flera återbud. Detta glömmer vi, nu. Det vi inte glömmer är ju hur vi utvecklats denna säsong, vår första som ett 11-mannalag. Det är en enorm skillnad från första matchen till den sista. Är ju ett stort steg från 7-manna till 11-manna men ni har klarat det med bravur. Nu hoppas vi bara att vi alla träffas igen i höst för att fortsätta vår resa i bandyns underbara värld. Hur lagen ska se ut och annat ska bestämmas nu i vår men att vi ska spela bandy är helt klart! Vi ledare vill också tacka för säsongen som gått. Är en ynnest att få träna Er. Ha en underbar sommar så ses vi i höst!

Hälsningar Ledarna                                     Så här ser dom ut utan hjälmar!

 

Säsongens sista seriematch, tyvärr!

Tyvärr var det idag söndag 23 februari dags för säsongens sista seriematch. Desto bättre då att det var en fantastisk match. Mölndal BK P12 var helt grymma denna dag. Skarpe Nord stod för isen och Kareby för motståndet. Trots stark motvind i första halvlek så vann vi även denna. Både solo och lagprestationer var på topp. Som en förälder konstaterade "Dom(Mölndal) spelar ju riktig bandy". Vi ledare kan bara hålla med. Resultatet blev till slut 6-0 till Mölndal. Kanske all träning gett resultat? Tack killar!

Hälsningar Ledarna

 

                               Vinnargänget på Skarpe Nord

 

Första matchen efter sportlovet.

Idag lördag 22 februari spelade P12 hemmamatch mot Oskarsström på Åby. Efter en seg start kom vi sen igång. Tyvärr blev det förlust men bara med 2-4. Vi hade många chanser men bollen ville bara inte in. Arvid gjorde många fina soloräder och Carl-Johan, som gjorde sin första match, satte ett av målen. Bra jobbat killar. Imorgon är det match igen. Denna gång mot Kareby på Skarpe Nord. Nu hoppas vi på bra spel och många mål. Go Mölndal Bandy Go!

Hälsningar Ledarna

 

                  Gustav T slår en straff

Heldag med bandy på Åby!!!

Idag lördag 1 februari hade P12 och P11 en heldag i bandyns tecken. Chaplin, köttbulle, knä-i, säl med snurr, etc var några av de övningar som genomfördes. Med ett gott humör o svett som insats kämpade alla med allt som de fick ta sig an. Underbart jobbat! Vi skulle ha fler sådana här dagar, eller hur? 

Hälsningar Ledarna

 

                                        We love bandy!!!

Tung förlust men med säsongens snyggaste P12-mål

Idag söndag 26 januari spelade vi mot Surte i Ale Arena. Perfekta förutsättningar i arenan, inte konstigt att Surte får så fin fart på skridskorna med dom träningsmöjligheterna. Laget för dagen bestod enbart av 02:or med förstärkning från Sonja och Amelie, tackar vi för. Härligt alla 02:or, bådar gott för framtiden. Vi spelade väldigt bra första 20 min. Kan vi hålla den kvaliteten i 60 min kommer vi bli grymma! Matchen? 14-1 till Surte. Det glömmer vi. Men Gustav T:s grymma skott glömmer vi inte!

Hälsningar Ledarna

 

                 Uppvärmning i Ale Arena

 

Ett desarmerat P12 blåste in segern

Idag söndag 19 januari spelade P12 helgens tredje match. Med bara tio spelare, blev det ändå seger mot Frillesås med 5-2. Det som från början skulle vara fyra avbytare blev till sist inga. Vet inte vad som drabbat dom. Sen blev Arvid skadad i första halvlek och fick tyvärr utgå. Starkt att du orkade så länge som du gjorde Arvid! Våra inlånade P01:or var ett starkt tillskott, tack för det killar.

Hälsningar Ledarna

En härlig vinterdag på Åby

Idag 18 januari var det poolspel för 11-manna på Åby. Ett kallt och fint Åby bjöd upp till bandy. Den kraftiga vinden var väl det enda som störde bandyidyllen en aning. Dock ställde vinden inte till det för P12:orna utan det blev först en vinst med 8-2 mot Kareby och sen 1-1 mot Sunvära Flickor. Härligt jobbat killar! Tack också till de P11:or som var med och kämpade.

Hälsningar Ledarna

 

                     Mölndal BK P12

Derby mot Höjden

Idag 11 januari spelade Mölndal P12 derby mot Höjden. Det positiva var att vi var en stor trupp, fullt lag med bara spelare födda 02. Bra! Roligt! Vi spelade mycket bra i början på andra halvleken. Härligt! Starkt!

Tyvärr förlorade vi själva matchen med 2-12. Tråkigt. Vi har en del som kan förbättras och som också kommer förbättras. Kanske främst skridskoåkningen. Kan vi nu bara få lite bättre träningsväder så vet jag att vi kommer komma igång ordentligt. Nu kör vi!

Hälsningar ledarna

Årets första match och vinst!

Idag spelade Mölndal P12 på Sjöaremossen mot Sunvära. Efter lite strul hittade vi till slut dit. Ett för dagen förstärkt lag, F00 o P01, startade matchen i högt tempo. Det gav snabbt utdelning. Några snygga soloräder och lite fint samspel blev till mål. Segern blev till slut 6-3 för Mölndal BK. Gött jobbat!!! Nu behöver vi bara jobba lite mer på hörnor och avslut så kommer det gå ännu bättre. 

Härligt jobbat! Ledarna

 

                          Trevlig entré

 

                          Vinnarlaget

Årets sista och bästa match.

Ett för dagen härligt fullt P12 mötte Surte Kareby Flickor hemma på Åby. Efter en lite trög start och två mål i baken kom P12 igen och kvitterade. I andra halvlek var pressen stundtals stenhård från Mölndal men bollen ville inte in. Några av motståndarnas mycket skridskoskickliga motståndare fick dock in två mål till. Slutresultatet blev alltså 2-4, samma resultat som mot Kareby, förra veckan. Detta var årets bästa match. Det blir bättre och bättre. Snart är första segern där, så är det bara! Bra jobbat killar och ett särskilt tack till de P11:or som var med och stärkte laget.

Hälsningar Ledarna

 

Årets bästa match, hitills!

Idag spelade P12 sin andra bortamatch. Mot Kareby på ett vått Skarpe Nord. Trots förlust med 4-2 så gjorde P12 en bra insats. Vann andra halvlek med 2-1. Även denna gång var det svårt att få ihop lag men med inlån från både P01 och F03 så löste det sig till sist. Men 60 minuter utan avbytare är inte optimalt. Vi hoppas på bättre deltagande i kommande matcher.

En God Jul, än en gång Ledarna

 

                 P12, ett härligt gäng!

 

Nu är det jul och med det andra träningstider.

Julen ställer till det för oss bandyälskare då vi inte kan få träna som vi vill! Vi har nu justerat kalendern så de träningstider som inte står till buds längre finns kvar. Det kommer dock att meddelas andra tillfälliga tider för oss. Dessa kommer mailas ut samt skrivas in i kalendern när de är bestämda.

En riktigt God Jul önskar Ledarna

Bortamatch i vatten

Vi spelade idag söndag vår första bortamatch. Detta skedde på Oskarströms IP, för dagen täckt med ett par centimeter vatten. En extra eloge till personalen som plogade undan de värsta vattenmassorna. Ett lite sargat P12 fick tyvärr stryk med 5-1. Kunde dock gått hursom med tanke på förutsättningarna. Hoppas på bättre väder nästa möte. Tack alla spelare, speciellt inlånade P03 och F01, för en våt kämparinsats!

Hälsningar Ledarna

 

                      Ett vått Oskarströms IP

Första seriematchen spelad på Åby

Idag lördag 7 dec spelade Mölndal BK P12 sin första 11-manna seriematch. Det blev tyvärr förlust med 0-13 mot starka IFK Kungälv. Men ett lite tunnt och skadedrabbat Mölndal kämpade tappert, inte minst med hjälp av inlånade P11:or och en P10:a! Med hård träning och full trupp kommer det bara gå bättre. Nästa vecka ska vi ner till Oskarström. Go Mölndal P12!!!

Njut av lite bilder från matchen!  Hälsningar Ledarna

 

                      Ett vackert Åby

 

                     P12 skyddar buren                           Publikstöd

Första utomhusträningen genomförd

Idag, tisdag 26 november, hade P12 och P11 sin första utomhusträning på Åby. Ett härligt gäng på 16 killar var samlade. Lite jobbigare med stor plan var det allt men alla kämpade på. Bra jobbat! Nu ska vi få fart på skotten snart.

 

Hej alla bandyvänner!

Nu på tisdag 26 november börjar utomhusträningen på Åby bandybana. Underbart! Träningstiderna är som följer:

Tisdagar: 17:00-18:15(träningen börjar egentligen 17:15 men vi har tiden från 17:00), vi har omklädningsrum 10.

Torsdagar: 19:40-20:40, vi har omklädningsrum 11.

Hjärtligt välkomna önskar ledarna!

 

Spelschema(dock beroende av isförhållanden)

Förbundet har nu skickat ut spelschemat för P12 och det ser ut som följer:

1

Frillesås BK

Mölndal BK

Sjöaremossen

10/11/2013 13:45

Söndag

2

Mölndal BK

Surte BK

Åby Isstadion

16/11/2013 10:45

Lördag

4

Mölndal BK

IFK Kungälv

Åby Isstadion

07/12/2013 10:10

Lördag

5

Oskarströms BK

Mölndal BK

Oskarströms IP

15/12/2013 10:30

Söndag

6

Kareby IS

Mölndal BK

Skarpe Nord

21/12/2013 13:00

Lördag

7

Mölndal BK

Surte Kareby Flickor

Åby Isstadion

28/12/2013 11:15

Lördag

8

Sunvära

Mölndal BK

Sjöaremossen

05/01/2014 09:15

Söndag

9

Mölndal BK

SK Höjden

Åby Isstadion

11/01/2014 10:45

Lördag

10

Mölndal BK

Frillesås BK

Åby Isstadion

18/01/2014 13:15

Lördag

11

Surte BK

Mölndal BK

Ale Arena

25/01/2014 00:00

Lördag

13

IFK Kungälv

Mölndal BK

Skarpe Nord

08/02/2014 15:20

Lördag

14

Mölndal BK

Oskarströms BK

Åby Isstadion

22/02/2014 13:15

Lördag

15

Mölndal BK

Kareby IS

Åby Isstadion

01/03/2014 11:15

Lördag

 

Första matchen kommer dock bli flyttad för Sjöaremossen kommer inte ha is till på söndag (jag har precis pratat med ismakaren).

Uppdaterad: 04 JAN 2016 16:26 Skribent: Håkan Bengtsson

 

Mölndal Bandy stödjer
Ung Cancer!

Matchrapportering- Live!


Stötta din förening!

 


Antal besökare
Online:
Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:

 

Test: 

Totalt:

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info