Hoppa till sidans innehåll

P19 (-04/-03/-02)

Välkomna till P19:s lagsida!

Den kommande säsongen 2019/20 kommer vi fortsätta vårat fina samarbete med Höjden. I år kommer vi dock bara ha ett gemensamt P19-lag. Flera spelare spelar redan nu i Utvecklingslaget och fler kommer det säkert bli. I år ska vi också spela Svenska Cupen P18. Vi har alltså en härlig och intensiv bandysäsong framför oss!

Väl mött! Ledarna


Nu är säsongen 19/20 igång

Nu har serien börjat för Mölndal-Höjden P19 och det ser bra ut. Vi började med att spela två matcher i Ale arena förra helgen, söndag 10/11. Vi mötte då först Frillesås/Sunvära. Det blev vinst med 4-1. En stabil seger för oss, denna gång. Tror att matcherna oss emellan kommer bli roliga i år. Samma dag, på kvällen, mötte vi sen IFK Kungälv. Ett som vi vet disciplinerat och välorganiserat lag. Matchen blev också mycket jämn men denna gång drog IFK det längsta strået o vann med 3-2. Vi kommer bjuda upp till kamp och förhoppningsvis gå hem med segern vid nästa möte. Det är dock kul och bra med jämna matcher.

Nu i helgen, sön 17/11, så åkte vi upp till Karlstad för möte mot just Karlstad. Ett lag vi mött många gånger nu. Denna gång var förutsättningarna lite bättre än senast men vädrets makter var inte riktigt med oss, regnigt och milt. Enligt alla medföljande ledare så spelade vi denna gång väldigt disciplinerat och var kompakta i vårt försvar. Det gjorde att vi kunde åka hem med en seger, 3-0, i bagaget. Detta gör att vi just nu ledar tabellen, Bra jobbat Mölnadal-Höjden P19!

Bandyhälsningar Ledarna


 

Försäsongen 19/20 är i full gång

Mölndal-Höjden P19 är nu i full gång med sin försäsongsträning. Vi kör både spinning och ishall minst 3 dagar i veckan. Många tränar ännu mer. Vi tränar ju tillsammans med Utvecklingslaget så det är oftast gott om folk på isen. De lite trötta sommarbenen har hittills fått sig några rejäla genomkörare. Detta har dock skett utan några protester utan med stor entusiasm och glatt humör. Härligt att se er på isen igen. Kommer och bli en grym säsong!

Väl mött Ledarna 


 


 


 

Nyheter


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info