Hoppa till sidans innehåll

Nu växer vi och växlar upp


Onsdagen den 18:e november fick föreningen det positiva beslutet att Mölndal Stad bygger Hall över isstadion på Åby och samtidigt har A-laget damer redan spelat 3 matcher elitseriebandy med vinst i premiären. Vår skridskokul för små barn och ungdomar har dubblerats senaste två åren och våra herrlag siktar på vinst i sina respektive serier där målet för A-lag herr är att nå Allsvenskan inom 3 år.

För att möta utvecklingen och föreningens höga ambitioner måste vi VÄXLA UPP och därför riktar vi oss till alla er som har lust och vilja att hjälpa till i föreningen. Styrelsen har beslutat om en ny struktur för organisationen och det behövs ett par hjälpande händer inom alla områden och nedan finns en lista på olika roller samt områden som behöver bemannas. Kom ihåg inga bidrag är för små.

Vänligen kontakta Hans Eriksson (This is a mailto link / 0736-205807 ….eller personerna nedan som redan startat upp grupper) om du är intresserad eller har funderingar/frågor kring rollerna.

SPONSORGRUPPEN: Utveckla och bevara våra viktiga sponsorer. Här finns redan en grupp som startat och kontakta gärna Martin Lindberg (This is a mailto link) om du är intresserad.

INKÖPSGRUPPEN: Organisera och samordna inköp av material till föreningens alla lag.

MEDLEMSGRUPPEN: Huvuduppgift att hantera medlemsregister samt licenser för spelare.

ARRANGEMANGSGRUPPEN:Öka intresset kring a-lag dam och a-lag herr matcherna och sköta allt runt omkring matcherna. Gruppen har startat och behöver mer hjälp. Kontakta Lena Carlsson/Eva Adolfsson (This is a mailto link  / This is a mailto link)

KOMMUNIKATIONSGRUPPEN: Synliggöra föreningen internt och externt. Det handlar dels om att filma dam- och herrlagets hemmamatcher samt sprida intresset för Mölndals Bandy i vår region.

KLUBBSTUGA och KAFÉGRUPPEN: Vi vill göra klubbstugan till en naturlig samlingsplats för alla medlemmar och erbjuda ett bra fungerande kafe kring matcher och arrangemang. Susanne Trysberg (This is a mailto link) är med och tar hand om Kafédelen men vi behöver mer hjälp kring klubbstugan.

FÖRSÄLJNINGSGRUPPEN: Öka intäkter till föreningen genom försäljning av kakor/Newbody, lotter etc.

KLUBBCHEF: Ansvarar för föreningens operativa del och är länken till Styrelsen. Blir kontaktpersonen för föreningen och spindeln i nätet runt alla verksamheter.

SPORTCHEF:En viktigt roll med huvuduppgift att se till att föreningen kan erbjuda ett lag till alla att träna och spela i för både ungdomar och seniorer.

SKRIDSKO-BANDYKULGRUPPEN: Huvuduppgiften är att rekrytera nya unga medlemmar genom att arrangera skridskokul/idrottskolan under säsongen.

 

 

/Styrelsen 

 

Uppdaterad: 02 DEC 2020 17:56 Skribent: webmaster
E-post: Adressen Gömd


Matchrapportering- Live!

Logga sponsorhuset

 

 


 


test
räknare

Antal besök sedan 

Postadress:
Mölndal BK - Bandy
Idrottsvägen 7
43162 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@molndalbandy....

Se all info