Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sverige och Polen hade båda två besegrat Australien respektive England och spelar idag (4/10) en ren gruppfinal. Segraren tar hem gruppsegern men båda nationerna är klara för åttondelsfinal oavsett.
 
De svenska damerna ställs idag (3/10) klockan 10.00 mot Chinese Taipei. Det är den sista gruppspelsomgången på VM. Motståndarna har vunnit sina två inledande gruppspelsmatcher.
 
William Bergenblock slutade på en fenomenal fjärdeplats i ETTU Ungdoms top-10 för U15. Efter tre inledande förluster blev det fem vinster på sex matcher vilket är imponerande. Inte minst med tanke på att William kom in som nia av de tio spelarna.
 
William Bergenblock noterades för två segrar och en förlust under den andra dagen av ETTU Ungdoms top-10 för U15 pojkar. Just nu en sjätteplats för William Bergenblock.
 

Lag-VM: Engelsk frukost

(2022-10-01 11:08)
Lagom till frukost för den morgonpigge på lördagsmorgonen ställdes Sverige mot England. En viktig match i kampen om att nå förstaplatsen i gruppen.
 

Lag-VM: Portugal på menyn

(2022-10-01 06:44)
Tidigt på lördagsmorgonen svensk tid eller mer korrekt mitt i natten mellan fredag och lördag ställdes de svenska damerna mot Portugal på Lag-VM i Chengdu, Kina.
 
William Bergenblock är ende svensk som är kvalificerad till ETTU Ungdoms top-10, den årligen återkommande tävlingen för Under 15 och Under 19.Första dagen bjöd på tre förluster men motståndet var knallhårt.
 
Svenska Bordtennisförbundet kommer att arrangera cirka tio utvecklingsläger för ungdomar under säsongen 2022/2023. Läger kommer i huvudsak att ligga på sommarlov, vinterlov och höstlov men även läger på övriga lov samt helger kommer att arrangeras.
 
Herrarna stod för en enkel seger över Australien samtidigt som damerna pressade storfavoriterna Rumänien till en hård match som tyvärr slutade i förlust för våra svenska damer.
 

Lag-VM:Gruppspelet igång

(2022-09-30 07:45)
Idag (30/9) startar VM och vi har både herrar och damer igång direkt med matcher i gruppspelet. Herrarna ställs mot Australien och damerna möter Rumänien.
 

Lag-VM i bordtennis

(2022-09-29 11:25)
Fredag 30 september inleds lag.VM i bordtennis i kinesiska Chengdu. Det första världsmästerskapet för lag sedan VM 2018 i Halmstad och det 56:e i ordningen totalt. Mästerskapet spelas 30/9-9/10.
 
Women For Future är en del av projektet PING PONG POWER – Tjejraketen! Vi uppmuntrar alla tränare, ledare, föräldrar, styrelseledamöter med flera och oavsett om du är man eller kvinna att bli medlem.
 
Varsågod! Nu finns den nya digitala, och förhoppningsvis, lättillgängliga distriktsdomarutbildningen uppe på Svenska Bordtennisförbundets utbildningsplattform, klar för att anmäla sig till.
 
För de som vill följa resultat och statistik från det nationella seriesystemet, hänvisar vi er till gamla Profixio.
 

Avresa till VM

(2022-09-25 19:06)
Den svenska mästerskapstrupperna för herrar och damer har nu lämnat Sverige för spel på Världsmästerskapen i Chengdu, Kina. VM spelas 30 september till 9 oktober och är en lagtävling
 

 

 

 

 

 

Idrottsrabatten

  

Sydsport

Postadress:
Mölndals BTK - Bordtennis
c/o Christiansson, Eklanda Skog 100
43149 Mölndal

Besöksadress:
Aktiviteten, Frejagatan 1
43149 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@mbtk.nu

Se all info