Hoppa till sidans innehåll

MCK Medelemsavgifter 2019

18 APR 2019 15:57
  • Skapad: 18 APR 2019 15:57

Dags att betala medlemsavgift för 2019 för Mölndals CK.

Välkommen som medlem i Mölndals cykelklubb! Vi är glada över att du har hittat till oss och hoppas att du ska trivas. Du hittar all information om klubben på vår hemsida samt på Facebook men vi tänkte ändå ge dig en kort sammanfattning av det viktigaste. Om du har fler frågor är du alltid välkommen att fråga en tränare eller mejla till This is a mailto link!

 Medlemskap i Mölndals CK ger dig massor med möjligheter och förmåner men även några skyldigheter, läs mer under medlemsinformation på hemsidan.

 Licens behöver man om man vill tävla. Det kan dock vara en bra idé att söka licens även om man inte tävlar eftersom den innebär en viss försäkring.

 Träningar erbjuder vi nästan alla dagar i veckan, på landsväg, MTB, cykelcross och paracykel. Alla träningar leds av utbildade tränare och planeras/samordnas av klubbens tränarråd. Kalendern där alla träningar finns listade hittar du på hemsidan. OBS: Ändringar av träningar och information om specifika pass finns oftast på facebook!

 Cyklar är väldigt viktiga för många av oss. De behöver inte vara dyra eller vackra men de ska vara i bra skick för att inte utsätt dig själv och dina klubbkompisar för fara. Kolla gärna igenom cykeln snabbt inför varje pass!

Medlemsavgift 2019

0-9 år 300 kr
10-20 år 400 kr
21 år och äldre500 kr
Familj 800 kr
Stöd medlem 200 kr
Medlemsavgiften betalas in till BG 312-5788 Mölndals CK. 
Alla gamla och nya medlemmar har fått ett mail med detta idag. Har du redan betalt för 2019 så bortse ifrån mailet.

Med vänliga hälsningar

Mölndals CK

Skribent: Michael Lindgren
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Mölndals CK - Cykel
Box 2045
43102 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link